Apartament BugenvilijaŠolta Nečujam - Insule croate

preț de la LEI 1.363 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartament Bougainvillea este situat într-o pădure de pini (situat la cca. 200 m de mare). Apartamentul este format dintr-un dormitor cu un pat dublu, masă de toaletă și un dulap în cealaltă cameră are două paturi de o persoană și un dulap. Camera de zi are o masă cu 4 scaune, canapea, frigider, TV LCD și aer condiționat. Camera de zi are un balcon cu vedere la pădurea de pini, în cazul în care există o masă cu două scaune. Baie cu cabină de duș și o bucătărie cu un aragaz cu două plăci, fierbător de apă și ustensile de gătit. In fata casei este o terasa mare (16m2), cu masă de grădină și 6 scaune, acoperite cu o marchiză. Terasa este împrejmuită și este potrivit pentru a rămâne în siguranță a copiilor mici. În Necujam este o plajă mare de pietriș cu o mare turcoaz. Plaja se poate ajunge mergând pe jos prin pădurea de pini sau trotuar de lângă drum. Magazinul este doar 70m distanță și baruri, taverne, brutărie și fastfood aproximativ 250m.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervare plata în avans în cont în valoare de 20% din prețul total. Reducere la rezerve mai mult de 7 zile. ora de sosire Ideal este ora 13:00 și merge până la 10:00, sau prin programare. Taxă este inclus.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 70 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 4 km
  • Farmacie: 4 km
  • Banca: 4 km
  • Oficiu poştal: 4 km
  • Staţie de gaz: 8 km
  • Staţie de autobuz: 200 m
  • Aeroport: 35 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
loc de parcare privată gratuită cu o cheie pentru masina ta.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Bugenvilija
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Osijek , Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A3+2, Iulie 2021
Laudă! 7/2021

Venim 4 ani la rând, nu pot decât să le spun tuturor laudelor proprietarilor, apartamentul este grozav, renovat, amenajat un bar de gătit extern cu chiuvetă și blat de lucru și plită cu inducție, bucătărie interioară renovată și două inducții pentru gătit care accelerează gătind la maxim. Totul este minunat. Toate laudele aduse familiei bosniace. Locul este ideal pentru familiile cu copii, cu siguranță puteți bea cafea în liniște pe terasa cafenelei în timp ce copilul dumneavoastră se află pe locul de joacă sau în piscina cafenelei, fără nici o teamă. Marea este curată, mereu caldă, vremea este grozavă ... Un cinci curat.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
osijek, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Bugenvilija, Februarie 2019
Asigurați-vă că ați vizitat

O vacanță reală, o ambianță perfectă, liniște și liniște, în condiții de siguranță pentru copii și proprietari prietenoși și ospitalieri. Vom reveni din nou în siguranță ...

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Zeljko Bosanac Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartament Bugenvilija listare a fost vizualizat de 34203 ori de la 24.03.2017.