Apartament Plavo MoreŠolta Nečujam - Insule croate

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Šolta Nečujam și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartamentul a fost complet renovat acum 3 ani. Este la doar 2 minute de mers pe jos de plaja cu pietriș, așa că este potrivit pentru tineri și bătrâni și pentru familii cu copii. Chiar langa plaja sunt 2 piscine (mari adanci, mici pentru copiii mai mici) iar piscinele sunt GRATUITE. Ai cafenele, restaurante, o brutărie, un supermarket... Chiar totul. Apartamentul este compus din doua etaje: PARTER: Bucatarie/sufragerie, 2 dormitoare (1 camera mai mare cu pat matrimonial si 1 mai mica cu pat supraetajat + 1 pat suplimentar daca este nevoie). Baia este complet utilata; toaleta, dus, bideu, chiuveta. Există două spații exterioare separate. O terasă mică cu masă și scaune și un alt spațiu mai mare unde este o masă mai mare, scaune, șezlong și grătar. Avem și robinet de exterior. Cameră LOFT cu pat dublu în aceeași cameră există aer condiționat, TV prin satelit. Baie complet utilata; toaleta, dus, bideu, chiuveta. Total 6 + 1 paturi, 2 bai, 3 dormitoare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Animalele de companie nu sunt permise. Rezervările se fac prin e-mail. Perioada minima de inchiriere este de 7 zile. Pretul de inchiriere variaza in functie de numarul de persoane si perioada. Rezervarea finală trebuie confirmată cu plata unui avans, restul se plătește în numerar la sosirea la apartament.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 80 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 70 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 5 km
  • Farmacie: 5 km
  • Banca: 5 km
  • Oficiu poştal: 80 m
  • Staţie de gaz: 9 km
  • Staţie de autobuz: 100 m
  • Aeroport: 30 km
  • Port: 20 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Apartamentul nostru este situat in golful Necujam pe frumoasa insula Solta. Face parte din complexul turistic Apartamente Necujam. INSULA SOLTA este situată chiar vizavi de orașul Split. O oră cu feribotul și aproximativ o jumătate de oră cu catamaranul. Cauți cazare la mare înconjurat de verdeață și umbră, și o vacanță pentru trup și suflet? Ai găsit locul potrivit pentru tine! Dacă vii la noi, vei fi întâmpinat de primirea și ospitalitatea noastră!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Plavo More
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Maribor, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A6+1, August 2021
Fantastic!

Apartamentul este foarte confortabil pentru o familie numeroasă ca a noastră. Are tot ce ai nevoie! Locația este grozavă, totul este într-un singur loc! A fost foarte frumos pentru noi. Vă recomand! Mulțumesc!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Bologna, Italia
Excelent! (5/5) A rămas în A6+1, Iulie 2021
O vacanta grozava!

La sosire, apartamentul era in stare perfecta si foarte curat. Locul vă permite să ajungeți la plajă pe jos în câteva minute precum și la minimarket. Barul de pe plajă pentru micul dejun sau gustare și incinta permit mesele lângă mare. Proprietarul este întotdeauna foarte prietenos și dispus să ne asculte nevoile și îndoielile. Cu siguranta de incercat!!!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din italiană - Arată versiunea originală
varazdin, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A6+1, Iunie 2021
Apartament plăcut și atmosferă

Potrivit pentru o familie sau 2 familii mai mici pentru 2 băi, în fața teraselor cu grătar etc. Interiorul este curat și ordonat.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Fani Berna Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană, Slovenă,
Apartament Plavo More listare a fost vizualizat de 37064 ori de la 13.10.2014.