Apartament IvankovićNin - Regiunea Zadar

preț de la LEI 990 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Nin și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Complet echipate și modern apartament într-o zonă liniștită din Nin este ideal pentru familiile cu copii sau pentru două familii mai mici. Facilitatea este situat la 5 minute de mers pe jos de birouri centru, brutării, restaurante, oficii poștale, farmacii, medici. Plaja cu nisip este la numai 10 minute sau 20 de minute de mers pe jos de-a lungul coastei. Facilitatea are două camere separate, dotate cu un pat dublu, dulap și dulap cu sertare. Ambele camere au acces la o terasă acoperită cu masă și scaune. Terasa este în umbră până la 14h. De asemenea, există bucătărie și living cu o canapea de colț care se extinde într-un pat confortabil și o baie cu duș. La intrarea în apartament există un balcon suplimentar care este în umbră toată ziua. Apartamentul dispune de o parcare acoperită și un bilet de parcare pentru parcare gratuită în orașul Nin și Zaton.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face la sosire și prezentarea documentației de aplicare. Depozitul este de 100 € și când plata este vizibilă o facem de rezervă. timpul de sosire Ideal este de 14: 00sati și plecarea este la 10: 00sati. Posibilitatea de acord
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 50 m
  • Farmacie: 500 m
  • Banca: 500 m
  • Staţie de gaz: 1 km
Tip plajă
Plajă cu nisip,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Ivanković
Branka Ivankovic Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană, Spaniolă,
Apartament Ivanković listare a fost vizualizat de 8637 ori de la 10.03.2018.