Apartament Mimi Nin - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.114 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Nin și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

apartamente moderne într-o zonă liniștită din Vrsi, situate în primul rând la mare și complet echipate. Facilitatea este situat la 25 km de orașul Zadar. Acesta este situat de-a lungul plajei și de promenadă bogată în toate facilitățile necesare (baruri, restaurante, inghetata, pizza, pub-uri, magazine). Suntem mândri de numărul mare de plaje și golfuri, și, ca atare, face un loc perfect pentru vacanța dumneavoastră. Apartamentul este conceput pentru două persoane (bărbați și mai puțin pentru copii). Are o bucătărie, baie, aer condiționat, televizor și balcon. Puteți utiliza două biciclete și, în acest fel, pentru a cunoaște un loc. De asemenea, oaspeții noștri au acces gratuit la parcare, gratar și două șezlonguri. Contactati-ne cu încredere, pentru noi de a organiza pentru tine cel mai bun vacanță în funcție de dorințele și cerințele dumneavoastră.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Depozitul este de 20% din costul total de rezervare. Restul se face la sosire. Check-in: 14: 00h Check out: 11: 00h (posibil acord privind timpul de check-in și check out, în funcție de disponibilitatea de apartamente)
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 30 m
  • Plajă: 30 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 3 km
  • Farmacie: 3 km
  • Banca: 6 km
  • Oficiu poştal: 3 km
  • Staţie de gaz: 7 km
  • Staţie de autobuz: 25 km
  • Aeroport: 35 km
  • Port: 100 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Posibilitatea de a închiria biciclete (gratuit) BBQ (gratuit) Băutură de bun venit (gratuit) Șezlongurile (gratuit) duș în aer liber (gratuit) Broșurile într-un apartament atașat la locul nostru, cât și pentru toate celelalte locuri din apropiere Ne puteți contacta pentru excursii organizate la Sakarun și Kornati, și vom, în funcție de posibilitățile de a organiza excursii de o zi ...
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Mimi
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Mostar, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Mimi , Iunie 2015
La mare

Bucurându-se de apartamentul de la mare. Gazdele sunt mai mult decât utilitatea. Multumesc foarte mult.

Recomandat pentru : Viata de noapte, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Zadar, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Mimi , Iunie 2015
Petrece timp cu prietenii

Prietenii mei și cu mine suntem foarte multumiti doamna Mirjana și ajutor ne-au dat. Aceasta a fost pentru prima data in Zadar și cu adevărat se poate spune că una dintre cele mai frumoase orase. Dacă aveți o mașină, veți avea o mulțime de posibilități de relaxare și distracție pentru că totul este foarte aproape. Recomandări.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Vrsi, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Mimi , Iunie 2015
Vacanță

Eu și soțul am stat în acest apartament studio minunat, frumusete de nedescris să stea pe balcon și urmăriți marea! Apartamentul este foarte frumos și ordonat, ideal pentru cupluri, precum și restaurante, plaje și baruri. Mulțumesc gazdele care au fost mai mult decât prietenos, Salutări de la Anne și Zdravko, veți vedea!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Ivona Bukva Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană, Slovenă,
Apartament Mimi listare a fost vizualizat de 17920 ori de la 28.02.2015.