Apartament NenaNin - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.482 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartament Nena este situat în liniștita sat turistic Zukve, situat în vecinătatea noastră între orașul istoric Nin și satul Vrsi. Acesta acoperă întregul etaj al 56m2, are la internet și aer condiționat. Este foarte confortabil. Se compune dintr-un living mare, cu zonă de luat masa și bucătărie, dormitoare au dulapuri, unul cu un pat dublu, iar celelalte două cu 2 paturi de o persoană. Bucătăria include accesorii complete pentru pregătirea și consumul de mese, cuptor cu microunde, frigider cu congelator, masina de cafea, aragaz cu 2 gaz și 2 mașini electrice și un cuptor electric. Baie cu WC și duș. Intrarea în apartament este o terasa de 12m2, echipat cu masă și scaune și protejate de copertina de soare. Oaspeții au asigurat două locuri de parcare. Plaja pavată este de 80 m, 300m de pietriș și nisip 600 m. In imediata apropiere a magazinului. Zukve sunt situate la 2 km de Nina, la 5 km de camping Zaton, la 19 km de Zadar, și 1 oră cu mașina de parcurile naționale (Krka, Kornati, Paklenica.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Aer condiționat și internet sunt incluse. Rezervarea este confirmată prin plata 25% din suma, în contul bancar în bancă. Ora de sosire este după 14 ore. Ora de plecare este de până la 10 ore.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 70 m
  • Plajă: 70 m
  • Centru: 3 km
  • Alimentara: 40 m
  • Restaurant: 2 km
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 1.5 km
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 1.5 km
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 27 km
  • Gară: 27 km
  • Aeroport: 55 km
  • Parcul Național: 50 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Nena
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Nordrhein-Westfalen - Gelsenkirchen, Germania
Foarte bine (4/5) A rămas în A4+2, August 2021
Nena

Apartament minunat, de clasă, tot ce aveți nevoie, trei plaje (beton, sărut, nisip) la câțiva pași! Brutărie + băcănie + stand de fructe și legume aprox.70 m, proprietar foarte frumos, mediu liniștit frumos, centru Nin 3 km -25 min pe jos, pizza, preparate din pește, restaurant stradă paralelă 100 m. Loc de vacanță minunat, Zadar la 28 km toate posibilitățile de cumpărături, restaurant, discotecă, orgă de mare, frumosul oraș vechi. Din nou cu bucurie !!!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Bayern - Alzenau, Germania
Foarte bine (4/5) A rămas în A4+2, August 2021
Vacanță grozavă

Proprietarul a fost foarte prietenos și de ajutor. Adesea se ofereau delicatese și fructe preparate în casă! Casa în sine era suficientă, suficient spațiu de depozitare / dulapuri. Puncte mici de critică ar fi masa de plastic de pe terasă, nu foarte stabilă și nu este potrivită pentru mai mult de 3 persoane, nu există mașină de spălat vase și mașină de spălat. Altfel un loc plăcut pentru o scurtă vacanță.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Wilkowice, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Nena, August 2017
Apartament mare.

łaśnie sa întors dintr-o vacanță am petrecut în apartament Nena. Suntem foarte mulțumiți. Apartamentul arata exact ca imaginile. E mare. Se compune din trei dormitoare, un living cu bucătărie și baie. Apartament terasă adiacente pe care copertinei pot fi răspândite (coronament). Pe masă și scaune terasa. plase de țânțari în ferestre, și nici de insecte nu ajunge în interior. Într-o cameră mare, care eficient și important de aer conditionat curat. Internet funcționează perfect. Apartamentul este dotat cu tot ce este necesar pentru a trăi confortabil. În primul dormitor este un pat dublu mare, iar celelalte două cu două paturi de o persoană. Este, prin urmare, 6 paturi și o canapea mare în camera de zi. Fiecare dulap functional cu etriere si rafturi si sertare. Puteți îngropa toate lucrurile importate, pentru că o mulțime de spațiu. Bucatarie echipata cu tot ce este necesar pentru gătit. Gaz & aragaz electric, frigider mare, cuptor cu microunde și filtru de cafea (cu filtre de hârtie - filtre sunt în dulap). Pentru aceste farfurii, oale, tigăi, deschizători sita, tacâmuri, sticla, etc. Bucataria la domiciliu. Acum, despre locație. Aproape de mare. Ieșirea este deptaczek de beton (căruciorul ușor va ajunge la plajă), în cazul în care acestea coboară la mare. Literalmente zeci de metri mai la dreapta este o frumoasă plajă cu pietriș fin și fundul mării cu nisip. Plajă înghețată salon și echipamente de închiriat. Aceasta a fost plaja noastră preferată din cauza spațiului larg complet fără pietre, ca și cum cineva ar fi curățat partea mării. Nu poți locui pe plaja doar pentru a merge mai departe. Acolo veți găsi restaurante, saloane de înghețată și baruri. Cealalta plaja de nisip este un pic mai departe, pe partea stângă a ieșirii la mare. Stânga trebuie, de asemenea, să fie ghidate care doresc să vină la deptaczku situat la restaurant pe malul mării. Este aproape. Acolo puteți mânca pizza bună și alte feluri de mâncare. Preturi foarte accesibile. Pentru orașul vechi (frumos) aproximativ 2 km. Tocmai la timp pentru o plimbare de seară. Cred că apartamentul este literalmente câțiva pași la brutărie și magazin. Există, de asemenea, un stand cu fructe și legume. Pe lângă brutărie de vânzare delicioase butonul înghețată. Cel mai ieftin în întreaga Nin și în opinia mea, cele mai delicioase. Proprietarul foarte frumos și prietenos. Salutări.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Bojan,Nena Dautović Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Rusă,
Apartament Nena listare a fost vizualizat de 48411 ori de la 15.06.2015.