Apartament NenaNin - Regiunea Zadar

Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartament Nena este situat în liniștita sat turistic Zukve, situat în vecinătatea noastră între orașul istoric Nin și satul Vrsi. Acesta acoperă întregul etaj al 56m2, are la internet și aer condiționat. Este foarte confortabil. Se compune dintr-un living mare, cu zonă de luat masa și bucătărie, dormitoare au dulapuri, unul cu un pat dublu, iar celelalte două cu 2 paturi de o persoană. Bucătăria include accesorii complete pentru pregătirea și consumul de mese, cuptor cu microunde, frigider cu congelator, masina de cafea, aragaz cu 2 gaz și 2 mașini electrice și un cuptor electric. Baie cu WC și duș. Intrarea în apartament este o terasa de 12m2, echipat cu masă și scaune și protejate de copertina de soare. Oaspeții au asigurat două locuri de parcare. Plaja pavată este de 80 m, 300m de pietriș și nisip 600 m. In imediata apropiere a magazinului. Zukve sunt situate la 2 km de Nina, la 5 km de camping Zaton, la 19 km de Zadar, și 1 oră cu mașina de parcurile naționale (Krka, Kornati, Paklenica.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Aer condiționat și internet sunt incluse. Rezervarea este confirmată prin plata 25% din suma, în contul bancar în bancă. Ora de sosire este după 14 ore. Ora de plecare este de până la 10 ore.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 70 m
 • Plajă: 70 m
 • Centru: 3 km
 • Alimentara: 40 m
 • Restaurant: 2 km
 • Doctor: 2 km
 • Farmacie: 1.5 km
 • Banca: 2 km
 • Oficiu poştal: 1.5 km
 • Staţie de gaz: 2 km
 • Staţie de autobuz: 27 km
 • Gară: 27 km
 • Aeroport: 55 km
 • Parcul Național: 50 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Danka z rodziną Wilkowice, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în August, 2017
Apartament mare.

łaśnie sa întors dintr-o vacanță am petrecut în apartament Nena. Suntem foarte mulțumiți. Apartamentul arata exact ca imaginile. E mare. Se compune din trei dormitoare, un living cu bucătărie și baie. Apartament terasă adiacente pe care copertinei pot fi răspândite (coronament). Pe masă și scaune terasa. plase de țânțari în ferestre, și nici de insecte nu ajunge în interior. Într-o cameră mare, care eficient și important de aer conditionat curat. Internet funcționează perfect. Apartamentul este dotat cu tot ce este necesar pentru a trăi confortabil. În primul dormitor este un pat dublu mare, iar celelalte două cu două paturi de o persoană. Este, prin urmare, 6 paturi și o canapea mare în camera de zi. Fiecare dulap functional cu etriere si rafturi si sertare. Puteți îngropa toate lucrurile importate, pentru că o mulțime de spațiu. Bucatarie echipata cu tot ce este necesar pentru gătit. Gaz & aragaz electric, frigider mare, cuptor cu microunde și filtru de cafea (cu filtre de hârtie - filtre sunt în dulap). Pentru aceste farfurii, oale, tigăi, deschizători sita, tacâmuri, sticla, etc. Bucataria la domiciliu. Acum, despre locație. Aproape de mare. Ieșirea este deptaczek de beton (căruciorul ușor va ajunge la plajă), în cazul în care acestea coboară la mare. Literalmente zeci de metri mai la dreapta este o frumoasă plajă cu pietriș fin și fundul mării cu nisip. Plajă înghețată salon și echipamente de închiriat. Aceasta a fost plaja noastră preferată din cauza spațiului larg complet fără pietre, ca și cum cineva ar fi curățat partea mării. Nu poți locui pe plaja doar pentru a merge mai departe. Acolo veți găsi restaurante, saloane de înghețată și baruri. Cealalta plaja de nisip este un pic mai departe, pe partea stângă a ieșirii la mare. Stânga trebuie, de asemenea, să fie ghidate care doresc să vină la deptaczku situat la restaurant pe malul mării. Este aproape. Acolo puteți mânca pizza bună și alte feluri de mâncare. Preturi foarte accesibile. Pentru orașul vechi (frumos) aproximativ 2 km. Tocmai la timp pentru o plimbare de seară. Cred că apartamentul este literalmente câțiva pași la brutărie și magazin. Există, de asemenea, un stand cu fructe și legume. Pe lângă brutărie de vânzare delicioase butonul înghețată. Cel mai ieftin în întreaga Nin și în opinia mea, cele mai delicioase. Proprietarul foarte frumos și prietenos. Salutări.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Gabriela Trenčín, Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în Iulie, 2016
Super dovolenka

Super dovolenka. Velma Mili o prindere internă. Apartmán perfektný, bună poziție vybavené Kuchyňa. Brutării Obchod un velmi Blizko apartamente. Určite cu I vrátime ESTE.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Nilski konj Jastrebarsko, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Aprilie, 2016
Super

E grozav, voi veni din nou .. Eu sugerez toată lumea

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoane cu handicap,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Bojan,Nena Dautović Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Rusă,