Apartamente FifaNin - Regiunea Zadar

Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele FIFA sunt situate în noua parte a orașului Nin, în zona Klanice. Casele sunt la aproximativ 400 de metri de plaja din Kraljica și se află aproape de turist. Zaton. Acestea sunt înconjurate de o grădină cu o piscină mică, dușuri și mese în aer liber în apartamente. Nu sunt direct pe drum, deci copiii se pot juca în jurul casei. În curte există un grătar disponibil pentru oaspeți și un parc auto la umbra pentru mașina dvs. Două apartamente sunt cu patru paturi, 55 m2 cu două dormitoare, baie, living (canapea) cu bucătărie și două terase, iar un apartament este al optulea, cu posibilitatea de pătuț, 80 m2 cu trei camere, 2 băi, bucătărie și terasă spațioasă. Apartamentele sunt complet echipate, cu aer condiționat, cu SAT-TV în camera de zi. Toate apartamentele au mașină de spălat proprie și mașină de spălat vase, precum și acces la internet inclus în prețul de închiriere, precum și parcare și curățenie finală. Animale de companie, utilizarea climatului și micul dejun la o taxă suplimentară.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru obligația de rezervare se percepe o plată în avans de 100 de euro. Restul pe care îl plătiți la sosire. Vă rugăm să sosiți după 12 ore, plecare până la ora 10:00.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 100 m
 • Plajă: 400 m
 • Centru: 300 m
 • Alimentara: 50 m
 • Restaurant: 50 m
 • Doctor: 200 m
 • Farmacie: 200 m
 • Banca: 300 m
 • Oficiu poştal: 200 m
 • Staţie de gaz: 800 m
 • Staţie de autobuz: 100 m
 • Gară: 17 km
 • Aeroport: 15 km
 • Port: 14 km
 • Activităţi sportive: 300 m
 • Disco club: 300 m
 • Casino: 15 km
 • Parcul Național: 30 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Toți oaspeții în timpul șederii noastre ne primesc de la utilizarea cardului nostru de parcare, astfel încât să nu plătească parcarea în oraș și pe plaje, mai exact, nu plătiți intrarea pe plajă. Proprietarii locuiesc pe podea și îi întâmpină pe toți oaspeții cu o băutură răcoritoare ... Organizăm în colaborare cu agenția de excursii la parcurile naționale. Plecând de la casa noastră.
Vizualizare hartă
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
ANNA Warszawa, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A6+2 Iulie, 2018
super

Cu mare responsabilitate, eu recomand apartamentul A6 + 2. A întrunit așteptările noastre cu 100%. Trei dormitoare foarte patrate și foarte confortabile, două băi, bucătărie complet echipată, terasă, piscină, grătar ... la mare aproape de .... un pic mai departe de plajă .... proprietari frumos ... Vă recomandăm!

Recomandat pentru : Familii cu copii mai, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumesc tuturor

Erai oaspeți atât de minunați, cultivați, îngrijiți și atât de calzi. Regretăm că timpul dvs. de vacanță a durat atât de scurt. Cu toții vă urez bun venit, ați fost a 5-a echipă

Barbara Warszawa, Polonia
Foarte bine (4/5) A rămas în A4+1 Iulie, 2014
Vacanță în Nin - apartament FIFA; 30.07.2014

Mi-ar recomanda - apartament curat, confortabil; gazde foarte prietenos, cazarea, îngrijirea de persoane; atracție al orașului Nin, dincolo de poziția sa frumos, cu un noroi laguna - să încurajeze utilizarea de spa natural și liber (împachetări Blot adauga cu siguranta frumusetea si captura de ani, ajuta cu reumatism, și mai mult ...). Dacă cineva vrea să se odihnească de agitația și de vacanță tipic atracțiile ar trebui sa vizitati acest loc.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Monika Grójec, Polonia
Foarte bine (4/5) A rămas în A4+1 Iunie, 2014
Foarte bine

Locație frumos, bine echipate, conform descrierii, proprietarii foarte bun și grijuliu, sensibil și să încerce să ajute imediat. Recomanda facilitate pentru familiile cu copii, precum și pentru alții. Singurul motiv pentru care ar putea avea rezerve că internet - semnal slab, dar nu poți vina proprietarului.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Gordana i Davor Lipotica Publicitate de la 2010
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Familia noastră a fost închirierea de 23 de ani. Sunt un contabil, și soțul și fiii mei chelneri. FIFA sunt inițialele fiii noștri. F.ilip I.van F.rane A.nte dorește oaspeții sunt cele mai importante pentru noi. Bine ai venit !!!!!