Apartamente FifaNin - Regiunea Zadar

Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente FIFA sunt situate în partea nouă a orașului Nin, în zona abatorului. Casele sunt la aproximativ 400 de metri de plaja Reginei și se află în imediata apropiere a turiștilor. așezare Zaton. Înconjurată de o curte mare, potrivită pentru joacă pentru copii, dușuri în aer liber și mese în apartament. Nu sunt direct pe drum, așa că copiii se pot juca în jurul casei liber. În curte există un grătar pentru oaspeți și parcare la umbră pentru mașina ta. Două apartamente sunt de patru paturi, 55 m2 cu două dormitoare, baie, living (canapea) bucătărie și două terase, iar un apartament este octogonal cu posibilitatea de pătuț, 80 m2 cu trei camere, 2 băi, bucătărie și terasă spațioasă. Apartamentele sunt complet echipate, cu aer condiționat, cu TV prin satelit în sufragerie. Toate apartamentele au propria mașină de spălat și mașină de spălat vase, precum și acces la internet, care este inclus în prețul de închiriere, precum și parcare și curățare finală. Animale de companie, utilizarea aer condiționat și mic dejun la un cost suplimentar.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru obligația de rezervare este necesară o plată în avans de 100 EUR. Veți plăti restul la sosire. Vă cerem sosirea după ora 12, plecare până la 10.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 100 m
 • Plajă: 400 m
 • Centru: 300 m
 • Alimentara: 50 m
 • Restaurant: 50 m
 • Doctor: 200 m
 • Farmacie: 200 m
 • Banca: 300 m
 • Oficiu poştal: 200 m
 • Staţie de gaz: 800 m
 • Staţie de autobuz: 100 m
 • Gară: 17 km
 • Aeroport: 15 km
 • Port: 14 km
 • Activităţi sportive: 300 m
 • Disco club: 300 m
 • Casino: 15 km
 • Parcul Național: 30 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Toți oaspeții primesc o carte de parcare de la noi în timpul șederii lor, așa că nu plătesc pentru parcare în oraș și pe plaje, mai exact, nu plătesc pentru intrarea pe plaje. Proprietarii locuiesc la etaj și întâmpină toți oaspeții cu o băutură de bun venit rece ... Organizăm excursii în parcuri naționale în cooperare cu agenția. Plecare din casa noastră.
Vizualizare hartă
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
ANNA Warszawa, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A6+2 Iulie, 2018
super

Cu mare responsabilitate, eu recomand apartamentul A6 + 2. A întrunit așteptările noastre cu 100%. Trei dormitoare foarte patrate și foarte confortabile, două băi, bucătărie complet echipată, terasă, piscină, grătar ... la mare aproape de .... un pic mai departe de plajă .... proprietari frumos ... Vă recomandăm!

Recomandat pentru : Familii cu copii mai, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumesc tuturor

Erai oaspeți atât de minunați, cultivați, îngrijiți și atât de calzi. Regretăm că timpul dvs. de vacanță a durat atât de scurt. Cu toții vă urez bun venit, ați fost a 5-a echipă

Barbara Warszawa, Polonia
Foarte bine (4/5) A rămas în A4+1 Iulie, 2014
Vacanță în Nin - apartament FIFA; 30.07.2014

Mi-ar recomanda - apartament curat, confortabil; gazde foarte prietenos, cazarea, îngrijirea de persoane; atracție al orașului Nin, dincolo de poziția sa frumos, cu un noroi laguna - să încurajeze utilizarea de spa natural și liber (împachetări Blot adauga cu siguranta frumusetea si captura de ani, ajuta cu reumatism, și mai mult ...). Dacă cineva vrea să se odihnească de agitația și de vacanță tipic atracțiile ar trebui sa vizitati acest loc.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Monika Grójec, Polonia
Foarte bine (4/5) A rămas în A4+1 Iunie, 2014
Foarte bine

Locație frumos, bine echipate, conform descrierii, proprietarii foarte bun și grijuliu, sensibil și să încerce să ajute imediat. Recomanda facilitate pentru familiile cu copii, precum și pentru alții. Singurul motiv pentru care ar putea avea rezerve că internet - semnal slab, dar nu poți vina proprietarului.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Gordana i Davor Lipotica Publicitate de la 2010
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Familia noastră a fost închirierea de 23 de ani. Sunt un contabil, și soțul și fiii mei chelneri. FIFA sunt inițialele fiii noștri. F.ilip I.van F.rane A.nte dorește oaspeții sunt cele mai importante pentru noi. Bine ai venit !!!!!