Apartamente VukićNin - Regiunea Zadar

preț de la LEI 989 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Nin și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Camerele și apartamentele, situate lângă mare. Toate unitățile sunt dotate cu aer condiționat și cu vedere la mare. In casa este, de asemenea, acces gratuit la internet (Wi-Fi). Casa dispune de parcare, gradina si gratar. La primul etaj sunt 2 camere si 2 apartamente: AP / 2 2 (A1); 40qm, living cu bucatarie, o canapea extensibilă pentru 2 persoane, dormitor dublu, baie, doua balcoane cu vedere la mare, dimensiunea ca 5qm. AP / 2 (A2); 35qm, living cu bucătărie, o canapea, un dormitor dublu, baie, balcon cu vedere la mare, dimensiune ca 5qm. Camera de S1; 15qm, dormitor dublu și baie, balcon cu vedere la mare, 5qm. Camera de S2; 15qm, dormitor dublu și baie, balcon cu vedere la mare, dimensiune ca 5qm. La etajul al doilea este un apartament mare pentru 4-5 persoane: AP / 4 1 (A3); 130qm, 2 dormitoare duble, living cu o canapea extensibilă, bucătărie separată și o sală de mese, baie, terasa mare cu vedere la mare de viață.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a confirma rezervarea, o plată în avans (în jur de 30% din total). Restul se plătește la fața locului. Check-in: de la 14 00h. Check out: 00h la 10. Sosirile și plecările sunt posibile în fiecare zi.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Pentru oaspeții noștri, oferim o dană pentru o taxă.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Vukić
Mario Vukić Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată,
Apartamente Vukić listare a fost vizualizat de 9228 ori de la 14.12.2016.