Casa de vacanta KatiNin - Regiunea Zadar

Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente KATI în Croația Bine ati venit la casa noastră în Vrsi - Zukve în Croația! Vrei o vacanță plăcută și relaxantă, ați ajuns la locul potrivit! Apartamente în Vrsi - Zukve sunt situate în apropierea orașului Nin lângă Zadar. Ai o mare răcoritoare numai 150 pași. Apartamentele sunt situate la o distanță de oraș de zi cu zi și zgomotul de trafic, astfel încât să aveți toate pacea și capacitatea de a relaxa sufletul. In apropiere este un restaurant, magazine și baruri. Zadar este cunoscut în întreaga lume oraș, care nu atrage numai turiști interesați de site-uri istorice - se va fermeca și recursul său contemporan casa Distanța de beton și plaje cu pietriș și la mare este de 150 de pași, și la plaja de nisip plaja 400 m. Rocky este la 2 km distanță, unde puteți găsi golfuri izolate potrivite pentru a vă bucura de mare, fără mulțimile și stres. Apartamentele sunt mobilate cu gust, în curte se află grătar disponibile, de masă, fotbal de masă, și Dart. Gradina este acoperit cu struguri, care oferă umbră.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata în avans de 10% din prețul la momentul rezervării, restul de 30 de zile înainte de sosire. Ora de sosire nu mai devreme de 14 pm în ziua de sosire și de plecare nu mai târziu de 9 am în ziua plecării
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 100 m
 • Plajă: 100 m
 • Centru: 800 m
 • Alimentara: 200 m
 • Restaurant: 200 m
 • Doctor: 800 m
 • Farmacie: 800 m
 • Banca: 800 m
 • Oficiu poştal: 800 m
 • Staţie de gaz: 2 km
 • Staţie de autobuz: 100 m
 • Gară: 14 km
 • Aeroport: 15 km
 • Port: 200 m
 • Activităţi sportive: 800 m
 • Disco club: 2 km
 • Parcul Național: 30 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Băutură de bun venit și specialitatea casei sunt incluse în preț, sunt disponibile și echipamente pentru navigarea cu experiență și pentru începători în preiod 01. 08 30 08 D0 când am da training gratuit. Pretul include toate costurile (taxa de statiune, aer conditionat, spalatorie, parcare, etc.)
Vizualizare hartă
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
BM Beli Manastir, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Noiembrie, 2016
Perfect

Excelent cazare, totul este la fel ca în imagine și chiar mai bine. Familie cu copil, deși a fost convenit pat de copil numai pentru copil, am avut așternut pentru pat de copil, scaune înalte, umbrelă de plajă, chiar cu bretele comprimate împotriva țânțarilor. Gazdele sunt mari, dacă alegeți aceste apartamente nu va merge prost. Locul este mic, dar are tot ce ai nevoie pentru o familie, magazinul este aproape cu prețuri accesibile, parcare în umbră, plaja, restaurant, inghetata ... toate în imediata vecinătate, și ei, fie ca să viziteze orașele din jur am vizitat peste tot în jurul Nin 2 km, Zaton 6 km, Zadar 11 km ...

Recomandat pentru: Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
---- Hörgertshausen, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în August, 2015
Super apartament

Apartament mare, foarte bine echipat, curate și confortabile !! Umbrit de parcare direct în afara casei !! Plaja nu este departe, astfel încât poate fi recomandat doar! Proprietarii sunt foarte prietenos și de ajutor! Am simțit foarte confortabil și ar veni cu siguranta spate !!!

Recomandat pentru: Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Eugen K. Landshut, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în August, 2015
Super apartament

Recepție foarte bună. Ai o sticlă de șampanie și de a lua gem. Deși lucru mic, dar foarte atent. Complet mobilat, tot ce ai nevoie in vacanta este drins. Am fost călătoresc cu familia acolo, toate au fost foarte multumiti. Vecinii locale sunt prietenos și amabil, care este foarte rar in aceste zile. Plaja este la câțiva pași. Parcare bun. Masina a fost întotdeauna în umbra. Asta a fost foarte important pentru mine, frumos plus mare pentru ea. Locație liniștită. Poate recomanda doar.

Recomandat pentru: Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Zvonimir Situm Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Germană,