Apartament JulijaKrk Njivice - Insule croate

Ratinguri oaspeți bazat pe 9 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Complet apartament mobilat este situat la parter și în soluționarea Kijac Njivice. Casa este situata intr-o zona linistita, potrivite pentru familiile cu copii. În fața parcarea casei. Permisiunea de a utiliza în curtea în care există un gratar cu mobilier de grădină din lemn învecinat Terasa acoperita, de asemenea, intrarea în apartament, care constă din 2 dormitoare cu pat dublu, iar celălalt cu 2 paturi separate,. Bucatarie si living este 20m2. Bucataria este complet utilata cu frigider cu congelator 10 l cu microunde, filtru de cafea, vesela si, de asemenea, ceea ce este nevoie pentru a servi mâncare. Baie cu duș și toaletă într-o singură. Terasa acoperita este echipat cu scaune de lemn set cu vedere parțială la mare. Apartamentul are o ștampilă Kvarner familie. Bine ai venit!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervare este de 30% din totalul ratelor. Odată ce se obține de rezervari confirma rezervarea prin e-mail. Ora de sosire după 12 ore și a merge la 10 de ore. Pat plată efectuată la sosire, oaspetele.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 600 m
 • Plajă: 600 m
 • Centru: 1.8 km
 • Alimentara: 400 m
 • Restaurant: 1.8 km
 • Doctor: 1.8 km
 • Farmacie: 1.8 km
 • Banca: 1.8 km
 • Oficiu poştal: 1.8 km
 • Staţie de gaz: 3 km
 • Staţie de autobuz: 35 km
 • Gară: 35 km
 • Aeroport: 10 km
 • Port: 5 km
 • Activităţi sportive: 1.8 km
 • Disco club: 16 km
 • Casino: 16 km
 • Parcul Național: 150 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Fiecare oaspete primește o băutură de bun venit, iar pentru oaspeții care stau mai mult de 7 zile a obține o cină gratuită cu alegerea gratar de pește sau carne. Oaspetele va fi fructe și legume situate în grădină pouđeno. (Smochine Roșii) Există posibilitatea de a închiria o barcă și, de asemenea plimbari cu barca.
Vizualizare hartă
Comentarii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Markus Rosenheim, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A4 August, 2017
foarte mare de vacanță

A fost o săptămână mare. apartament foarte frumos și o terasă teribil într-o grădină frumoasă. Nu plimbări lungi, dacă la plajă sau cumpărături. Julija și Milos sunt proprietarul foarte frumos pentru a oferi consultanță și asistență. Vom reveni în orice caz.

Recomandat pentru: Vacante active, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Petr Prague, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A4 Iulie, 2016
Frumos

Proprietarii fel și de ajutor Grătar și terasă privată cu vedere la grădină apartament mare, bine echipata parcare privată mediu calm și liniștit Magazin accesibil în 10 minute, în fiecare zi de pescari care vand pește proaspăt Ei bine, accesibil de pe autostrada si locale drumurile Pod - nici un feribot

Recomandat pentru: Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
es gibt keine Montabaur, Germania
Foarte bine (4/5) A rămas în A4 August, 2016
Super-relaxare!

Am fost prima data la Julija și Milos, sunt tânăr foarte prietenos. Apartamentul este foarte bine mobilat si curat. O frumoasă vedere la mare de la terasa de la. Mare, se poate ajunge ușor pe jos sau cu mașina. Magazine în apropiere. Nu am fost ultima oară acolo și-l recomanda altora !!! Vă mulțumim!

Recomandat pentru: Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
răspuns

Dragoste Tatiana și Ivan, Vă mulțumim pentru cuvinte frumoase despre Ferinwohnung nostru, Sperăm să ne întâlnim din nou ori. Salutări de Julija și Miloš.

Misch Nürnberg, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A4 August, 2015
Vacanta de familie super-frumos

A fost momentul în care două le-am aterizat în vara în Croația. Am fost foarte prietenos primite de Julia și Milos. Un cuplu foarte drag și vârstnici. Apartamentul a fost foarte curat și bine întreținute. Ne-am bucurat de frumoasa vedere la mare. De asemenea, micul dejun și cina pe terasa a fost minunat. A fost o uimitoare și fazinierender stai acolo. Se recomandă, în orice caz !!

Recomandat pentru: Vacante active, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
răspunde

Dragă familie Gunesch, Vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase despre apartamentele noastre, și sperăm să ne bezuchen din nou. Totul bine si Salutari Julija și Miloš

,,, Bad Feilnbach, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A4 August, 2015
Vacanta de familie super!

Am fost prima dată la Julija și Milos, a fost atât de mare! Nu am fost în mașină pe Heimteise pentru că am planificat deja vacanța următoare. Apartamentul este foarte curat și mobilate confortabil! Până la mare este la o plimbare de 10 minute înapoi! Bine a alerga. Terasa este mare și vă puteți bucura de acolo vederea spre ocean! Julija și Milos sunt prea mare!

Recomandat pentru:
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
froni84@gmx.de

Buna ziua Julieta, Multumesc pentru cuvintele frumoase să rămână în apartamentul nostru. Vom face mai mult pentru a ajuta la înfrumuseța vacanta, O mulțime de salutări cordiale Julieta și Milos

ROMI Bergheim, Austria
Excelent! (5/5) A rămas în A4 August, 2014
a treia oară în Juljia și Milos - din nou o mare sărbătoare!

Am stat aici pentru a treia oară în Croația la Julia și Milos și din nou de vacanță a fost perfect! Apartamentul este foarte mare, perfect terasă pentru micul dejun și pentru o seară frumoasă pentru a juca. Juljia și Milos sunt gazde foarte prietenoase, rosii proaspete si smochine gustat delicioase. Localitatea este frumos și clar, plimbare cu barca a fost mare și în acest an - absolut Preturi:-)

Recomandat pentru: Vacante active, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
RomSim Bergheim, Austria
Excelent! (5/5) A rămas în A4 August, 2014
Întotdeauna în valoare de o vacanta!

Sunt fost acum a treia oară cu Julia și Milos și pentru copilul meu si adulti din SUA acesta a fost întotdeauna o vacanta foarte mare! Cuplul este foarte prietenos, camerele sunt mari și terasa pentru micul dejun sau de relaxare în seara perfecta. Drumul spre satul în sine nu este mult, marea este aproape și ușor de a ajunge și în zona liniștită - într-adevăr se recomanda pentru. Orașul Krk se poate ajunge cu mașina repede și de acolo puteți lua excursii cu barca incitante - privirea asupra prețului, dar plătește aici. Asigurați-vă că anul viitor va fi din nou:-)

Recomandat pentru: Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Moni Skawa, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4 Iulie, 2011
Super

Foarte frumos cuplu în vârstă, apartamente mari, extrem de curate, foarte bine echipate. Paturi foarte confortabile. O mulțime de dulapuri. Frigider mare cu congelator. Cuptor cu microunde. Fiecare apartament are o terasă umbrită, care este foarte rece și confortabil, vă puteți bucura de o masă la umbra. Loc foarte rece pentru a comanda mai ales cu copii mici, bucatarie complet utilata (oale, tigai, tacamuri, farfurii, tigăi, tocatoare de-o pot pregăti masa singur). Nu există nici aer conditionat, pe care o consider un plus, mai ales pentru gât, iar apartamentele este rece, a trebuit să ne amintim doar de a transforma o jaluzele orb. Ieșirile de apartamente din grădină, departe de strada (de important pentru copii). Parcare acoperită. Eu recomand cu adevărat toată lumea!

Recomandat pentru: Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Peter 1966 Grödig, Austria
Excelent! (5/5) A rămas în A4 Iulie, 2013
Impecabil

De peste 10 ani, eu și familia / prietenii și oaspeții de la Juljia Milos mea. Prin modul lor prietenos și plin de umor, suntem amândoi foarte drag inimii mele, astfel încât acestea sunt deja ca o familie. În toți anii în care ne petrecem vacantele aici, nu am avut ceva să se plângă, dar a fost mereu entuziast. Aceasta este a doua casa noastră și ne va fi, dacă este posibil, în fiecare an! Eu pot recomanda doar să-și petreacă vacanța!

Recomandat pentru: Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Julija Milić Publicitate de la 2013
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Dragi vizitatori! Numele meu este Julia și am 67 ani, cu soțul ei Ea locuiește în frumosul oraș litoral Njivice, unde avem casa obiteljsu în cazul în care există o "APARTAMENT IN iulie" închiriere afacere de 10 ani și putem continua cu time.Svi oaspeții noștri sunt bineveniți și să se străduiască să fie salutat într-un mediu familial. Bine ai venit!