Apartamente DragicaKrk Njivice - Insule croate

preț de la LEI 990 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele moderne sunt situate în micul sat de pescari Njivice, pe insula Krk. Njivice este la numai 11 km de aeroportul din Rijeka. Unitatea este situată la 3 minute de mers pe jos de centrul orașului și de plajele frumoase cu pietriș, unde vă puteți relaxa și vă puteți bucura de soare și mare. Locul este ideal pentru familiile cu copii mici și persoanele care doresc să se bucure de aer curat. Apartamentele constau dintr-un dormitor, o baie, un living spatios cu bucatarie si sufragerie, un balcon si o minunata terasa spatioasa, ideala pentru cafeaua dimineata, precum si pentru a savura seara in timp ce aerul proaspat vine din padure. . Datorită canapelei extensibile din living, oferă cazare pentru două persoane suplimentare. Garsoniera este compusă dintr-un living cu un pat, o sufragerie și o bucătărie separată, o baie separată și o mică terasă acoperită în fața intrării (20m2).

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La efectuarea rezervărilor este necesară o plată în avans de 30% din costul total al cazării. Nu rambursăm avansul în cazul anulării rezervării. Intrarea în apartament în ziua sosirii se face după ora 14, iar părăsirea apartamentului în ziua plecării este până la ora 10. Pentru mai mult de 2 persoane, se percepe un pat suplimentar în valoare de 10 EUR de persoană/zi. Pentru utilizarea aerului condiționat se percepe un cost suplimentar de 5 EUR pe zi.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 300 m
  • Farmacie: 300 m
  • Banca: 300 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 4 km
  • Staţie de autobuz: 100 m
  • Gară: 40 km
  • Aeroport: 12 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Pe lângă serviciile de cazare, oferim și un serviciu de transfer cu taxiul de înaltă calitate. Pretul include utilizarea WiFi/Internet, SAT/TV si un loc de parcare in apartament. În curte, toți oaspeții au voie să folosească grătarul Dacă doriți să aflați mai multe informații despre insulă, vă stăm la dispoziție! Daca vrei sa vii iarna la mare si sa te bucuri de weekend-uri pe partiile de schi din Platka (la o distanta de doar 45 km), apartamentul are optiunea de centrala termica.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Dragica
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Steinfurt, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Dragica, August 2017
Foarte fericit !!

apartament curat, frumos și liniștit. Plajă și restaurante se află la câțiva pași în aproximativ 5 minute. Familia proprietarului, este foarte ospitalier și de ajutor !! Există, de asemenea, un grătar! Toate în toate, o foarte bună valoare pentru bani!

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Dragica Ivanković Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Slovenă, Rusă,
Mai multe despre proprietar

Inchirieri apartamente în Njivice de pe insula. Am mulți ani de experiență în închirierea. Puteți să mă contactați la appdragica @ gmail. com. De asemenea, restul informațiilor poate fi vazut la http://appivankovic. hr

Apartamente Dragica listare a fost vizualizat de 70072 ori de la 26.06.2015.