Apartamente Lucija JurkovićKrk Malinska - Insule croate

preț de la LEI 990 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

BUILDING: Categoria 3 stele. Un total de 9 paturi în 3 unități. Apartamentul este inconjurat de gradina deschisa (dimensiune 500 mp), cu copaci, flori și arbuști. Proprietarul locuieste in casa (cu intrare separata). Pentru a utiliza colectiv disponibile: Internet (WLAN), terasa, leagan, gratar, foc de tabără și grădină. Apartamente: Apartament 3 camere 45qm, pentru 5 persoane în apartament subsol sau de studio la etajul 1, 1 dormitor, 25 mp, pentru 2 persoane. aer condiționat. Intrarea la etajul 1, prin scări exterioare în zona de living / dormit coridor. scara exterioara acoperita etaj 1: Living / dormitor (25 mp), cu un pat dublu, spațiu pentru servit masa (2 locuri), TV, acces la terasa (16 mp, cu acoperiș, mobilier de grădină, 1 masă, 4 scaune, împreună cu un living / dormitor). bucătărie cu spațiu pentru servit masa, TV, aragaz electric, frigider (congelator), cuptor cu microunde, cafea, prăjitor de pâine, apă electric și acces la balcon. baie (4 mp), cu duș, chiuvetă și toaletă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Avansul pentru a confirma rezervarea este 100 EUR Taxa suplimentara pentru utilizarea aerului condiționat este de 5 € / zi, plata la cerere la fața locului. Pentru sejururi de mai puțin de 3 zile, prețul este crescut cu 30%.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 900 m
  • Centru: 900 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 1.2 km
  • Farmacie: 1.2 km
  • Banca: 900 m
  • Oficiu poştal: 900 m
  • Staţie de gaz: 1.2 km
  • Staţie de autobuz: 900 m
  • Gară: 30 km
  • Aeroport: 13 km
  • Port: 900 m
  • Activităţi sportive: 900 m
  • Disco club: 1 km
  • Casino: 30 km
  • Parcul Național: 30 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
În vara anului: Coasta Adriatica 900 m (plaja 900 m, cu nisip, pietriș, pietre, stânci și platouri pentru scăldat). Opțiuni pentru sporturi nautice, inchirieri de barci, pescuit, scufundări, tenis și loc de dormit în fiecare direcție de 900 m, Beach Dog 1200'm echitatie 3 km. Apă sport 900 m.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Lucija Jurković
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Čakovec, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2, August 2022
Recomandări!

Apartamentul este îngrijit și curat, bine echipat. Un balcon spațios cu vedere la mare este ideal pentru a bea o cafea de dimineață/un pahar de vin seara. Plaja este puțin mai departe, dar recreerea zilnică face minuni pentru sănătate, așa că nu este deloc un minus. Și la sfârșitul zilei, mersul cu mașina este, de asemenea, o opțiune. Menajera Lucija este o persoană foarte plăcută și drăguță, gata să-ți ofere tot ce ai putea avea nevoie în apartament (deși nu ne-a lipsit nimic.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Vrbovec, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A5, Iulie 2020
perfect

Am rămas alături de Lucija și suntem foarte mulțumiți, din bunătatea gazdei, din curățenia și îngrijirea apartamentului și a mediului la o parcare imensă, mai ales cazare și orice altceva cinci plus.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoane cu handicap, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Kalmar, Suedia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Lucija Jurković, Aprilie 2019
Vederi extraordinare pe întreaga insulă Malinska, Rijeka

Foarte frumos, gazdă ospitalieră, oferă un apartament foarte proaspăt, curat și nou construit, cu vederi remarcabile de la balconul mare. Spațiu foarte bun pentru a parca mașina, în special mașini mari. Apartamentul este aproape de magazine, restaurante și multe altele. Vom fi bucuroși să revenim la acest loc fermecător :-) Mult noroc, tu frumoasa Lucia familie din Suedia / Muki

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Lucija Jurković Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Germană,
Mai multe despre proprietar

Vino și odihnă plăcută în apartamentele de la Lucy!

Apartamente Lucija Jurković listare a fost vizualizat de 68339 ori de la 22.03.2017.