Apartamente Rosmarinus CroatiaKrk Njivice - Insule croate

preț de la LEI 1.980 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Krk Njivice și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartamente complet utilate si modern intr-o zona linistita din Njivica, la 7 minute de mare. Apartamentele Nautika și Bonaca sunt situate la parter, iar apartamentul Blue Sky și Master Suite sunt la etajul doi al casei pe un deal cu o vedere frumoasă asupra întregului Kvarner. Fiecare apartament are propriul loc de parcare desemnat. Cea mai mare caracteristică a casei este grădina mare cu iarbă, unde copiii tăi se pot juca fără griji, în timp ce tu pregătiți grătarul. Apartamentele sunt extrem de spațioase și vă vor oferi o vedere unică asupra mării. Bucătăriile sunt complet echipate cu tot ce este necesar pentru gătit. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la internet wireless, precum și de aer condiționat gratuit. Nautika, Bonaca și Master Suite au fiecare două băi, în timp ce Blue Sky are una.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata in avans 200 euro. In cazul anularii sejurului, avansul nu se restituie. Pretul include totul: sejur, parcare, inmatriculare, taxa de rezidenta si toate celelalte taxe, aer conditionat, WiFi, curatenie, prosoape (cu exceptia prosoapelor de plaja), electricitate, apa calda si rece. Număr maxim de oaspeți: Blue Sky: 4 (o baie) Bonaca: 5 (două băi) Nautica: 6 (două băi) Sosire după ora 15:00 Plecare înainte de ora 10:00
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Nu se restituie depozitul, cu excepția cazurilor de deces și boală gravă a membrilor apropiați ai familiei.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 400 m
  • Alimentara: 400 m
  • Restaurant: 400 m
  • Doctor: 500 m
  • Farmacie: 400 m
  • Banca: 500 m
  • Oficiu poştal: 400 m
  • Staţie de gaz: 5 km
  • Staţie de autobuz: 300 m
  • Gară: 40 km
  • Aeroport: 5 km
  • Port: 20 km
  • Activităţi sportive: 1 km
  • Disco club: 20 km
  • Parcul Național: 50 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
În Njivice este posibil să te angajezi în multe sporturi și activități. Posibilitatea de a inchiria o barca sau un scuter. Plaje frumoase cu nisip sunt la câteva minute de mers pe jos de unitatea noastră. Restaurante, pizzerii, cafenele și baruri pe plajă din abundență pentru toate gusturile. Vino la Njivice, nu vei regreta. Plajele din apropierea casei noastre sunt în mare parte la umbra copacilor mari, așa că nu lipsește umbra.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Rosmarinus Croatia
Anna i Igor Papić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Proprietarii Anna și Igor vă întâmpină! Prețul include totul: check-out și check out, taxa de ședere și toate celelalte taxe, curățare finală, lenjerii, prosoape (prosoape de plajă nu sunt incluse), Wi-Fi, aer condiționat, apă caldă și rece, energie electrică și parcare. Nu există costuri suplimentare, ascunse. Dacă sunteți de acord cu tarifele și condițiile enumerate, vă rugăm să confirmați prin e-mail și vă vom trimite detaliile pentru depunerea dvs. Depozitul este de 25% din preț și este nerambursabil, plătit în contul nostru bancar. La primirea plății, vă vom trimite un voucher pentru a confirma plata. Agenția El-Pi TOURS din Njivice oferă servicii de check-in și check-out, păstrarea cărților de oaspeți, facturare, facturare și altele asemenea. Cheia apartamentului dvs. este de asemenea acolo, iar personalul lor vă va escorta în apartament (dacă aveți nevoie de unul). În cazul unei plângeri, va încerca, de asemenea, să o rezolve cât mai curând posibil. De asemenea, agenția oferă servicii de schimb de bani. Plaja se află la aproximativ 250 de metri, iar înălțimea casei este de 40 de metri deasupra nivelului mării. O plimbare lentă, șapte minute. Nu suntem un mal la mare, dar îl considerăm un avantaj. De-a lungul plajei, există baruri din care se poate auzi muzică tare până noaptea, așa că somnul este dificil. Nu este cazul casei noastre, mediul este foarte liniștit. Magazinul alimentar se află la aproximativ 500 de metri, în timp ce brutaria este la 100 de metri. Există o priveliște frumoasă asupra mării și a insulei Cres și a peninsulei Istriene. Ne pare rău, nu putem accepta animale de companie. Parcare gratuită este disponibilă în fața proprietății. Vă rugăm să separați gunoiul și aruncați-le corect în coșul din fața casei. De asemenea, la plecare, întoarceți cheile la agenție și curățați apartamentul din spatele vostru.

Apartamente Rosmarinus Croatia listare a fost vizualizat de 90560 ori de la 04.12.2015.