Apartament AdriaticPag Novalja - Insule croate

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Pag Novalja și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Casă complet echipată pe coastă, creată pentru o vacanță de familie plăcută. Acesta este situat într-un mic sat Potočnici, la doar 10 minute de Novalja și la locul de joacă Zrće. Casa constă din două dormitoare, o baie, o toaletă exterioară, o bucătărie și o cameră de zi și o terasă mare în aer liber, cu o vedere fabuloasă la mare. Plaja de coastă și plaja de beton cu conexiune cu barca se află în fața casei, iar plaja de nisip este la 300 m distanță de casă. În Potocnica aveți ocazia să vă bucurați de vacanța de vis, în timp ce Novalja vă va oferi o divertisment nebun și de neuitat.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Timpul ideal de sosire este după ora 14 și plecarea până la ora 10 dimineața. Plata în avans este de 30% din suma totală și este plătită în cont ca confirmare a rezervării. Restul sumei se plătește la sosire.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 8 km
  • Alimentara: 4 km
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 8 km
  • Farmacie: 8 km
  • Banca: 8 km
  • Oficiu poştal: 8 km
  • Staţie de gaz: 8 km
  • Staţie de autobuz: 8 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Oaspeții pot folosi pedala.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Adriatic
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Boston, Statele Unite ale Americii
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iulie 2014
Villa Adriatic

Am stat de o lună cu familia mea. Casa în sine este destul de simplu, dar foarte bine dotate - cuptor cu microunde, vesela, prosoape ... Ne-am petrecut cel mai mult timp pe veranda din față mare și pe plajă. Nu am folosit TV de multe ori. Există o mare stereo în apartament, astfel muzica a fost mereu de joc. Vecinii au fost atât de frumos si util, iar proprietarul a explicat cum să ajungi la cel mai apropiat magazin. Centrul orasului este destul de departe și ia o plimbare cu masina dar a lucrat pentru noi din noi nu a ieșit mult. Ceea ce cred că este total în valoare de prețul este apropierea de mare - casa este pe țărm și are propria plajă privată cu acostare așa că am adus puțin barca noastră. În general, ne-am bucurat de soare, de mare și a adormi cu sunetul valurilor.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Domzale, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, August 2014
Anul 2014

Aceasta este o locație ideală de la mare, cu plajă privată, fără zgomot (dacă doriți, puteți conduce o pereche de mile la oglinda), aud doar valurile și pescăruși, cu o grădină frumoasă, bine echipate, cu WiFi și TV și sistem de sunet pentru cei mai pretențioși, cu o terasa acoperita, ceea ce înseamnă foarte mult atunci când plouă și când e soare, cel mai important, gazdele sunt foarte prietenos. Ce vezi în pozele din anunțului, deci este realist. Facilitatea este foarte curat și ordonat. Marea este foarte curat. Daca vrei sport, aveți posibilitatea să o plimbare cu bicicleta. Puteți merge, conduce sau cu bicicleta pentru a explora Luna peninsula și întreaga insulă, pentru a cumpara de la ulei gazdă și măsline, pentru a vizita parcul de măslin vechi, sau pentru cină într-un restaurant mare în Novalja sau la o petrecere în Zrce. Dacă doriți o vacanță unde vă puteți odihni într-adevăr și relaxați-vă, și să recomande extrem de instalația și gazdele foarte prietenos.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Ivana Agić Publicitate de la 2013
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Adriatic listare a fost vizualizat de 14316 ori de la 25.06.2014.