Apartament MediteranNovi Vinodolski - Kvarner

preț de la LEI 741 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Novi Vinodolski și regiunea Kvarner!
Descriere detaliata

apartament confortabil, super-mobilat, 4 2, cu terasă pe acoperiș mare și o grădină mediteraneană. Situat la 200 m de centru și toate facilitățile, la 400 m de plaja mare de nisip înconjurat de pini. Apartamentul are trei dormitoare, baie, bucătărie cu zonă de luat masa și living mare. Bucătărie complet echipată de vară în curte cu gratar, foarte plăcut pentru copii și animale de companie.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plecare la ora 10, sosire de 14 ore. Pentru rezervare este obligat să plătească un avans de 20% din prețul total.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 500 m
  • Farmacie: 200 m
  • Banca: 200 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 300 m
  • Staţie de autobuz: 300 m
  • Aeroport: 30 km
  • Port: 200 m
  • Activităţi sportive: 200 m
  • Disco club: 200 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Gift gazdă - card turistic, care permite o reducere de 10% la gastronomie, excursii, recreere, evenimente culturale, suveniruri. Băutură de bun venit inclus în preț.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Mediteran
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Leggiuno, Italia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iulie 2017
Perfect

Apartament spațios, curat și central. Doamna Dunja ne-a dat o primire călduroasă cu biscuiți și brandy de casă. Era mereu disponibilă și bine pregătită pentru toate întrebările legate de împrejurimi (am mers pe insula Cres și în Plitvice). Ne-a ajutat cu mecanicul pentru a rezolva o problemă pe care o aveam cu mașina noastră. Apartamentul este la 5 minute de mers pe jos de centrul orașului Novi. Apartamentul este spatios: are trei dormitoare confortabile si cele doua bucatarii complet utilate. Am rămas cu câinele nostru care a iubit doamna Dunja. Acest apartament este ideal atât pentru familii, cât și pentru cupluri și animale de companie. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită, unde vă puteți bucura de intimitatea datorită grădinii private mari. Cu siguranta o recomandam! Mulțumesc foarte mult!!!!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, August 2016
frumos

Foarte frumos, mare și un apartament cu terasa si curte bine echipate. Dna Quince este foarte util și primitoare și mereu gata să intervină pentru întrebări și ajutor. Am foarte recomanda si voi veni cu siguranta din nou.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Osijek, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Mai 2016
concediu de odihna

Prima dată când am vacationed în 2015, în Novi Vinodolski, cu trei copii de la d-na Dunja, care a fost o gazdă excelentă, o persoană și la prețuri accesibile frumos, simplu și comunicativ. Totul este la fel ca în imaginile chiar mai bine. Apartamentul este mare, spatios, fiecare avea propria cameră. Apartamentul este complet mobilat si decorat, curat. Tot ceea ce avem nevoie am avut. Am găsit un loc pe plaja este un pic mai departe, dar în vacanță vom merge oriunde nu ne grăbim. Într-un cuvânt, ne-am bucurat. Noi foarte recomandăm tuturor. Suntem deja rezervat !!!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Lea Žitnjak Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Mediteran listare a fost vizualizat de 26677 ori de la 17.06.2014.