Apartament ActaNovi Vinodolski - Kvarner

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Novi Vinodolski și regiunea Kvarner!
Descriere detaliata

Apartament recent renovat, la 50 de metri de mare, într-o zonă liniștită din Novi Vinodolski. Apartamentul este format dintr-un dormitor dublu cu TV, living cu pat suplimentar pentru două persoane și TV. Bucătărie complet echipată cu zonă de luat masa: aragaz electric, plită, cuptor, cuptor cu microunde, frigider cu congelator, mașină de spălat vase, ceainic și prăjitor de pâine. Baie - duș, chiuvetă, WC, bideu, mașină de spălat și uscător de păr. Balcon cu vedere la mare. Apartamentul este inconjurat de verdeata, are o curte cu un gratar comun. Aproape de plaje stancoase, de prundis și de beton, la doar câteva minute de mers pe jos. Există un spațiu de parcare în fața clădirii.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Cum sa rezervati apartamentul: 1. Contactați-ne folosind formularul atașat, e-mail sau telefon. 2. Vă vom contacta înapoi pentru a confirma disponibilitatea apartamentului (valabil 48 de ore) și metoda de plată 3. Pentru a confirma rezervarea, este necesar să plătiți în avans 30% din suma totală. 4. Când primim plata, vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța că rezervarea este confirmată. 5. Restul sumei pe care o plătiți în ziua sosirii. Sosirea la apartament este după ora 14 și plecarea din apartament este până la ora 22.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 800 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 700 m
  • Farmacie: 700 m
  • Banca: 700 m
  • Oficiu poştal: 600 m
  • Staţie de gaz: 600 m
  • Staţie de autobuz: 600 m
  • Aeroport: 300 km
  • Port: 500 m
  • Activităţi sportive: 600 m
  • Disco club: 800 m
  • Casino: 600 m
  • Parcul Național: 50 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Băutura de bun venit este inclusă în preț. Prețul include: taxa de ședere, internetul, aerul condiționat, televiziunea prin satelit, lenjeria de pat și prosoapele, necesitățile de bază ale gospodăriei (în bucătărie și baie) și curățenia finală.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Acta
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 12 opinii
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2019
Vacanță perfectă

Apartament minunat. Am avut impresia că am fost primii care au rămas în ea. Echipamentul apartamentului ne-a încântat. Toate proiectate și echipate până la ultimele detalii. Curat, ordonat, parfumat. Pat confortabil. Frumoasă vedere la mare. Gazde extrem de utile și prietenoase. Loc de parcare marcat, rezervat doar apartamentului. Am urmărit totul de-a lungul anilor, dar acest lucru a fost atât de frumos încât pur și simplu nu am crezut timp de o săptămână că ni s-a întâmplat așa ceva. Sperăm sincer că evenimentele ne vor servi cu norocul pentru a obține o programare gratuită.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Győr, Ungaria
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2019
Sărbători în iulie 2019

Am petrecut 1 săptămână cu fiul nostru în acest apartament minunat! A fost o experiență minunată pentru noi, locația apartamentului și vedere la mare !! Am fost foarte multumiti de atenta atentie a bauturilor de bun venit in frigider !! Litoralul este fantastic, apa este limpede! Centrul este mai departe, astfel încât un mediu liniștit foarte pașnic !! Apartamentul este foarte frumos, curat bine echipat, toate nevoile sunt satisfăcute! Și paturi foarte confortabile, care este foarte important !! Doar amintiri bune și REALITĂȚI ÎNAPOI !!!! Vă mulțumesc foarte mult pentru că aveți o vacanță atât de grozavă !!! Erika Tomi Tomika BINEVENIT !!!!!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din maghiară - Arată versiunea originală
gornja radgona, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Acta, Iulie 2018
Vacanțe în apartamentul ACTA de top!

Salutări! În acest an, împreună cu familia noastră pentru prima dată, ne-am petrecut vacanța în acel apartament și în acea zonă. Pot spune doar lucruri bune despre tot, și cel mai mult despre apartament. Acest apartament este cu adevărat de top, are tot ce aveți nevoie și aparatură de calitate, accesorii, mâncăruri, aer condiționat, Wi-Fi, într-adevăr toate. Apartamentul este foarte curat, iar menajera încearcă să dea apartamentul altcuiva într-o stare foarte curată și fără pată. Venim din Slovenia și suntem foarte recunoscători proprietarilor și proprietarilor acestui apartament, doamna Zrinki, într-o relație foarte bună și vă mulțumesc încă o dată pentru tot și pentru cea mai plăcută vacanță pe care am trăit-o cu dvs.! Familia Jaušovec din Slovenia!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Zrinka Agačević Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Acta listare a fost vizualizat de 48710 ori de la 24.07.2014.