Apartamente Morska ZvijezdaNovi Vinodolski - Kvarner

preț de la LEI 2.471 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Novi Vinodolski și regiunea Kvarner!
Descriere detaliata

Un apartament complet și modern mobilat cu 6 paturi de închiriat, cu posibilitatea de a adăuga 2 paturi suplimentare cu vedere la mare frumoasă, aproape de toate facilitățile, restaurantele, marea și plajele. Ideal pentru o vacanță liniștită în familie. Puteți alege între plajele cu nisip și pietricele aflate la 750 de metri de apartament. Plajele sunt alcătuite dintr-o multitudine de facilități adaptate copiilor de toate vârstele. Apartamentul este format din dormitoare, baie, bucătărie și balcon și există o terasă frumoasă cu vedere la mare și grătar. De asemenea, fiecare apartament are aer condiționat și internet gratuit. Avem, de asemenea, o parcare împrejmuită (aflată la 150 de metri de apartament), care este la umbră, astfel încât cositorul dvs. poate fi în siguranță în timpul vacanței. Centrul este la doar o scurtă plimbare, astfel încât serile pot fi pline cu diverse activități.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
MODEL DE PLATĂ - cont de tranzacție Cum să rezervați un apartament. Ne contactați folosind formularul, e-mailul sau telefonul atașat. 60% din suma totală trebuie plătită pentru a confirma rezervarea. Când primim plata dvs., vă vom trimite un e-mail prin care vă vom informa că a fost confirmată rezervarea. Ora ideală de sosire este de la 14:00 h înainte Ora ideală de plecare este 10:00
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 700 m
  • Plajă: 700 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 200 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Morska Zvijezda
Oliver Martinjaš Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Germană,
Apartamente Morska Zvijezda listare a fost vizualizat de 16487 ori de la 14.06.2019.