Apartamente VukmanČiovo Okrug Donji - Insule croate

preț de la LEI 617 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Čiovo Okrug Donji și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartamente complet mobilate deținute de Vukman de familie sunt situate în două case familiale, cu o curte comună, locuri de parcare pentru toate apartamentele și utilizarea de gratar. Fiecare apartament este mobilat si ukiljučenp in WI preț. Fi gratuit și TV prin satelit, aer condiționat, cuptor, kuvalište și alte aparate mici. Lenjerie de pat și prosoapele sunt incluse în preț, dar stați mai mult de 7 zile si schimbarea lenjeriei de pat și prosoape Toate apartamentele au mobilier de grădină pentru a rămâne pe terase. Două apartamente sunt la parterul casei familiei și un apartament No. 3 (4 2), în plus față de terasa de peste 6m2 și are vedere la mare din insula Ciovo și orașul Trogir și Seget Donji situat pe malul opus. Apartamentele de la parter sunt potrivite pentru persoanele cu handicap și pentru familiile cu copii mici. La sosirea la apartamentele Vukman vor fi binevenite uleiul de măsline din producția proprie pentru degustare de produse dalmațieni sau băutură de bun venit la alegerea lor.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
De impozitare este inclus. În momentul rezervării este obligat să plătească 20% din prețul total al rezervării, iar restul în numerar, în euro sau Kuna croată. Depozitul este plătit în contul nostru. Check-in-ul se recomandă după 13 ore, și du-te până la 9 ore. Cu toate acestea, în acord cu gazda și monitorizarea altor dispoziții pot fi și corectate. Din cauza apropierii de aeroport, este posibil să se aranjeze un transfer la un apartament de la aeroport, care este la numai 13 km distanță.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 50 m
  • Alimentara: 20 m
  • Restaurant: 20 m
  • Doctor: 8 km
  • Farmacie: 3 km
  • Banca: 7 km
  • Oficiu poştal: 3 km
  • Staţie de gaz: 8 km
  • Staţie de autobuz: 70 km
  • Gară: 15 km
  • Aeroport: 12 km
  • Port: 6 km
  • Activităţi sportive: 4 km
  • Disco club: 6 km
  • Casino: 6 km
  • Parcul Național: 500 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
În plus față de utilizarea mai multe plaje sălbatice din zonă, este posibil să meargă și biciclete plimbare pistă de jogging în pădurea de pini, copiii pot utiliza gralište pentru copii și sport. În satul vecin Okrug Gornji, există o serie de facilități suplimentare (teren de tenis, școală de scufundări, un punct de plecare pentru excursii cu barca, apă parc de distracții pentru copii, etc.). Așa că avem o evadare din agitația orașului într-un mediu foarte liniștit, pe de altă parte, pentru doar 8 km distanță există Trogir, UNESCO, care poate satisface dorința de alte forme de divertisment, iar dacă totuși doriți 35 km oraș Split, cu mai multe astfel de oferte. natura extrem de nealterate a insulei Ciovo poate ajuta să vă relaxați confortabil în timpul șederii lor în Okrug Donji și apartamente
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Vukman
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Dąbrowa Górnicza, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Vukman, Iulie 2016
loc de super

Un loc excelent pentru odihnă pentru cei cărora le place pace și liniște, departe de agitația orașului. Literalmente în termen de 5 metri un mic restaurant cu preparate regionale precum și pizza (cu prețuri rezonabile). De la terasa magazin -20 metri (confort). Două plaje (150 de metri și 700 de metri) -900 suficient de complet turiști, fără certuri și ocupare prealabilă a locurilor - deci, copiii noștri (9 și 13 ani) care nu este plictisit, zilele lui a petrecut pe plajă și în apă. Posibilitatea de a inchiria ambarcațiuni de dimensiuni mici, scutere de apă și mopede, motociclete. Trogir și Split la îndemână - la dispoziția apei TAXI. Apartamentului arata exact ca imaginile, foarte bine întreținute și curate. Marele avantaj a fost o terasa mare, aer condiționat și Wi-Fi. Proprietarul foarte cordial. Vă recomandăm tuturor, vom merge cu siguranta inapoi.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Andelka Vukman Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartamente Vukman listare a fost vizualizat de 8683 ori de la 13.03.2016.