Apartamente MirandaOmiš - Regiunea de Split

preț de la LEI 741 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Omiš și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Apartamentele MIRANDA sunt situate într-o atmosferă plăcută mediteraneană, la o locație accesibilă în Nemiri, la est de Omiș. Există o jumătate de oră de mers pe jos de centrul orașului, un drum de 2 km lungime pe mare. Apartamentele sunt situate într-o clădire cu două etaje, pe coasta abruptă, la numai 80 m de mare. La plaja frumoasă cu pietriș vine scările. Oferim oaspeților noștri un mediu liniștit și prietenos și cazare în cinci apartamente studio dublu, un apartament studio cu două dormitoare pentru 4 persoane și un apartament 2 plus 2, cu o capacitate totală de 16 plus 2. Apartamentele sunt complet echipate și au propriul loc de parcare și acces la internet.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata și remarcile: Dacă un oaspete dorește să confirme rezervarea, este necesar să plătiți un avans în valoare de 30% din prețul total pe contul bancar. Restul este plătit la sosire. Ora sosirii oaspeților este de 14 ore Timpul de plecare al oaspeții este de până la 9 ore Vă rugăm să menționați următoarele: numele și prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon, numărul de telefon mobil, data sosirii, data plecării, numărul adulților, numărul și vârsta copiilor. Taxa de ședere este inclusă în preț. În momentul sosirii se plătește o placă în valoare de 30 de euro, care se întoarce la oaspete la plecare dacă oaspetele pleacă din apartament curat.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 80 m
  • Plajă: 80 m
  • Centru: 50 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 2 km
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 3 km
  • Banca: 3 km
  • Oficiu poştal: 4 km
  • Staţie de gaz: 4 km
  • Staţie de autobuz: 25 km
  • Gară: 25 km
  • Aeroport: 25 km
  • Port: 26 km
  • Activităţi sportive: 25 km
  • Disco club: 25 km
  • Casino: 100 km
  • Parcul Național: 125 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
La 100 m există 3 restaurante cu o bogată ofertă gastronomică, 2 cafenele, brutării, un magazin de fructe și un magazin alimentar. Centrul este orașul vechi cu conținut istoric. Există numeroase evenimente culturale și sportive, cum ar fi Batalia Pirate, Festivalul de Chitară, Ultra Trail din Dalmația, Întâlnirea Moto, Festivalul de Alpinism. Fie că sunteți în căutarea unei pauze relaxante pe plajă, în liniște și o vacanță activă, cu activități cum ar fi drumeții, trekking, alpinism gratuit, ciclism, scufundări, linii ZIP, excursii cu barca la insulele din apropiere sau râul Cetina, excursii de o zi la NP Krka , PP Biokovo, Palatul Split -Dioklecijan, Trogir, Dubrovnik, Medjugorje sau o excursie la fortărețele Mirabela Fortica din apropiere, suntem într-o locație excelentă și sunteți bineveniți!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Miranda
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Limburg, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2020
Raji Jey

A fost cel mai bun pe care l-am găsit în Nemira Omis. Nu este nevoie să ne îndoim de curățenie. Totul pickobello îngrijit și curat, de la intrarea în toalete. Nu ne lipsea nimic din punct de vedere al echipamentului. Totul era acolo: frigider, vase, televizor, masă, grătar etc. Cel mai frumos lucru este priveliștea și minunata Miranda și familia. Unul dintre cei mai calzi oameni pe care i-am întâlnit vreodată în viața mea, care a fost acolo pentru noi în continuu, în ciuda vieții sale private, chiar dacă era vorba de lucruri mici. Restaurante foarte gustoase după colț și dacă doriți ceva din oraș puteți merge pe jos 30 de minute până la Omis sau puteți conduce 3 minute cu mașina. Schimbarea banilor nu este deloc o problemă. Dacă mergem din nou în Croația, atunci DOAR la Miranda !!! Nu este nimic în neregulă pentru că a fost perfect.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
U, Australia
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, Iulie 2019
Natalia

Mirando! Miro! Sunt recunoscător pentru ospitalitate, căldură, camere minunate curate, amabilitate. Ai la fel de multă căldură ca noi acasă. nu mai avem o întrebare unde să ne odihnim - doar tu. Vă mulțumesc pentru tot, fiți sănătoși și fericiți. Inainte de intalnire

Recomandat pentru : Vacante active, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Prague, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Miranda, Septembrie 2018
relaxați-vă relaxați

Am fost în casă pentru prima dată. Locație excelentă a priveliștii spre mare, care este de neuitat în special la apusul soarelui. Oaspeții mari, cazare oferă tot ce aveți nevoie, inclusiv o chicinetă mobilată, Orașul Omiš este cunoscut pentru trecutul său pirat, trecând prin orașul vechi și degustând meniul local de mese și vinuri. Iubitorii istoriei romane vă vor recomanda o vizită în Split. Plajele sunt curate și pașnice, de asemenea potrivite pentru copii. Mulțumesc Mirando.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Miranda Fistanić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Cehă, Slovaca, Poloneză,
Mai multe despre proprietar

Numele meu este Miranda Fistanić, eu sunt o companie de catering de profesie. Am fost în această ramură încă din anul 2000. Sunt persoana de contact pentru întrebări și rezervări. Voi fi fericit să vă urez bun venit și să faceți totul pentru a vă face șederea în apartamentele noastre cât mai plăcute posibil. Bine ai venit!

Apartamente Miranda listare a fost vizualizat de 23106 ori de la 15.10.2018.