Apartamente Sea View Dugi Rat - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.363 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Dugi Rat și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Apartament mobilat la etajul 2 al unei case familiale din Dugi Rat. Este cu aer condiționat și constă dintr-un dormitor cu pat dublu și un singur pat, o baie asociată; apoi există o bucătărie și un living cu o canapea extensibilă (bucătăria are o mașină de cafea, cuptor cu microunde, două aragazuri electrice și un frigider). Există, de asemenea, un TV LCD și livingul are un balcon / terasă spațioasă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Depozitul de 30% trebuie plătit pentru a finaliza rezervarea. La plată, se emite un Voucher cu detalii de rezervare. Restul sumei se va plăti în numerar la sosire. Check-in: după 14:00 Plecare: înainte de ora 10:00 Posibilitatea de a aranja ora de sosire / plecare.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 500 m
  • Plajă: 500 m
  • Centru: 400 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 500 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Wi-Fi și parcare sunt disponibile gratuit pentru oaspeți, un grătar și un loc unde vă puteți bucura de grătar. Mașina de spălat va fi prevăzută pentru utilizare la parterul casei. Cea mai apropiată plajă cu pietricele se află la aproximativ 500 de metri, cu multe facilități de divertisment, două supermarketuri sunt la aproximativ 300 de metri, iar centrul orașului este, de asemenea, la 400 de metri. Posibilitatea organizării sporturilor de aventură în zona Omis.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Sea View
Lora ED Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Vă mulțumim pentru că navigați în apartamentele noastre. Suntem disponibili pentru orice informații sau întrebări.

Apartamente Sea View listare a fost vizualizat de 14929 ori de la 08.02.2018.