Apartamente Tafra Omiš - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.707 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Foarte bine 4/5
Descriere detaliata

Apartamentele Tafra sunt situate în Lokva Rogoznica, în inima Dalmației, la sud de Omis, la numai 9 km. În aceeași direcție, drumul vă va duce în direcția Makarska sau Dubrovnik. Lokva Rogoznica este un loc pitoresc ideal pentru toți cei care doresc o adevărată atmosferă mediteraneană cu mare limpede și plaje frumoase înconjurate de pini. Vacanta in apartamentele Tafra va va asigura un confort care va va permite un sejur placut si liniste deplina. Apartamentul A1 este format dintr-un dormitor pentru 2 persoane si acces la un balcon. În cameră există și un fotoliu extensibil, deci poate fi un pat suplimentar pentru un copil. Apartamentul dispune de o baie si o bucatarie cu un living cu un pat deschis pentru 2 adulti sau doi copii. Livingul se deschide spre un balcon.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru confirmarea rezervarii este necesara plata unui avans de 30% din pretul total in contul bancar al proprietarului, restul se plateste la sosirea la apartament in numerar sau in contul bancar al proprietarului. Ora ideală de sosire la apartament este la ora 14:00 iar plecarea din apartament este la ora 10:00. De asemenea, vreau să subliniez că în sezonul principal din 25.06.22 până în 03.09.22 sejurul minim este de 7 zile. În pre-sezon și sub-sezon, sejurul minim este de 3 zile.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 1 km
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 9 km
  • Farmacie: 9 km
  • Banca: 9 km
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 9 km
  • Staţie de autobuz: 300 m
  • Gară: 30 km
  • Aeroport: 60 km
  • Port: 9 km
  • Activităţi sportive: 9 km
  • Disco club: 9 km
  • Casino: 9 km
  • Parcul Național: 60 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Apartamentele Tafra au parcare și o intrare separată. Toate apartamentele sunt dotate cu aer conditionat, au SAT/TV si gratar. De asemenea, oferim utilizarea unei piscine în aer liber (sezoniere) cu terasă la soare, utilizarea unei căzi cu hidromasaj în aer liber sezonier, precum și utilizarea unei săli de sport situată la parter. De asemenea, oferim utilizarea unei mașini de spălat, care este comună pentru toate apartamentele, la un mic cost suplimentar. Toate balcoanele și terasele oferă vedere la mare și la insula Brac. Plaja este la 200 m, restaurant la 250 m si magazine la 1000 m. Lokva Rogoznica este situată în apropierea orașului Omis, care este un mic oraș pitoresc situat la vărsarea râului Cetina, în inima Dalmației. Orașul este cunoscut pentru trecutul său turbulent încă din epoca romană. Este cunoscută pentru fortificațiile sale și numeroasele monumente culturale (pirați, festival...). Are sport bogat s
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Tafra
Comentarii
Foarte bine 4/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Osijek, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, Iulie 2022
Un paradis pentru vacanțele în familie

Deși acest apartament nu are vedere directă la mare pe care toată lumea și-o dorește și o caută, totul în rest compensează așteptările! Pozele din anunt sunt autentice, totul este curat si bine intretinut. Proprietarul este amabil, amabil și mereu la dispoziție! Wi-fi are acoperire pe teren, parcarea oferă umbră sub măslini în majoritatea zilelor, piscina și șezlongurile sunt curate, jacuzzi-ul este o adevărată răcoare. Apropierea de plajă este de 200 de metri, cu o mică cafenea minunată pentru răcoare după-amiaza după înotul în marea limpede. Iar dimineața este rezervată înotului în piscină și relaxării sub umbrele în timp ce copiii se distrează în piscină (la fel și cei care se simt așa). Venim de doi ani la rând și suntem foarte încântați de cazare și gazde, precum și de natură, deoarece apartamentele sunt înconjurate de copaci, tufe de rozmarin, agave și oleandri.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Osijek, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, Iulie 2022
Apartament frumos

Cazarea este exact ca in fotografii, iar gazda este foarte prietenoasa si accesibila. Piscina este întotdeauna curată și întreținută și jacuzzi-ul de asemenea. Am fost incantati de terasa apartamentului nostru, mereu la umbra placuta si inconjurata de verdeata.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Warszawa, Polonia
Dezastru (1/5) A rămas în A2+1, Iunie 2021
Prudență

Nu e frumos, gazdă. Acces cu mașina, la apartamentul îngrozitor. În sus de plajă numai pentru sportivi, departe și piscina este o piscină pentru copii. Nu există vedere la mare din apartamentul A2, ci doar o parcare cu mașini.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Grgo Tafra Publicitate de la 2020
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Închiriez apartamente profesional de 17 ani și încerc mereu să-mi mulțumesc oaspeții și să fiu în slujba lor. Este cea mai mare plăcere a mea când oaspeții mei se întorc și acest lucru îmi oferă un stimulent să fiu și mai bun în a face această afacere.

Apartamente Tafra listare a fost vizualizat de 30910 ori de la 23.01.2020.