Apartament TaraKrk Omišalj - Insule croate

preț de la LEI 1.363 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Bine 3/5
Descriere detaliata

Studioul și apartamentul sunt situate la parterul casei de familie și la 5 minute de mers pe jos de prima plajă. Loc de parcare oferit.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Avans de rezervare 20% din prețul total. În ziua plecării pentru eliberare apartament până la 10 dimineața. Înregistrarea este după 14:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
În caz de anulare, avizele sunt valabile pentru următoarea rezervare În caz de anulare, avizele vor fi valabile pentru următoarea rezervare.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 2 km
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 2 km
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Aeroport: 2 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
rafting-36 km de Omisalj linie zip-11 km de Omisalj călărie-11 km de Omišalj posibilitatea organizarii caiacului pe mare 300 km de trasee de drumeție pe insula Krk scufundare
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Tara
Comentarii
Bine 3/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
slovenj gradec, Slovenia
Foarte bine (4/5) A rămas în A2+2, Septembrie 2023
mulțumit

Apartamentul este curat si ordonat. Proprietarul este prietenos. Mașină în parcare, împrejmuită. În fiecare dimineață venea pisica locală să ne întâmpine, aducea și puii mici să ne arate. Sunt într-adevăr 120 de pași până la mare, dar - hei, trebuie să te întinzi puțin. Dar poți merge pe drum dacă scările sunt prea abrupte. Plaja este foarte diversă - de la digurile de beton până la golfuri „ascunse”. Eu și soția mea am fost în septembrie, coasta era aproape goală, marea caldă... ne-a plăcut foarte mult. Recomand cu siguranță o plimbare de seară de-a lungul coastei până în centru și „rătăcirea” pe străduțele înguste din Omišalj... Plaja Pesja este la trei kilometri, cu o parcare mare. Odată ajuns pe această plajă, plimbă-te prin pădure până la Mirin, vestigiile arheologice din epoca romană. Mă voi întoarce. Vă recomand.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Hajdúszoboszló, Ungaria
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2023
Perfect!

Am petrecut o săptămână aici cu 2 adulți, copii de 7 și 14 ani. Apartamentul este spatios, sofisticat si curat. Are o terasă privată imensă. A fost o dezamăgire pozitivă în comparație cu pozele. Gazda este foarte prietenoasa. Ne vom întoarce cu siguranță. Il recomand din toata inima!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Persoane cu handicap, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din maghiară - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
răspuns la comentariu

Vă mulțumesc și ați fost oaspeți dragi și aștept cu nerăbdare să vă reîntâlnesc. Carmel

Ljubljana , Slovenia
Dezastru (1/5) A rămas în A2+2, Iulie 2023
Taxat pentru mai multe zile decât a stat

Am stat 7 zile in apartament, ne-au taxat 8 zile, in ciuda faptului ca am mentionat asta proprietarului. Nu a vrut să returneze banii.Sunt 120 de trepte până la plajă. Apartamentul nu este curat, paianjeni, toaleta sparta. Pat îngust în dormitor și totul înfundat în dormitor. Proprietar neprietenos nu recomand.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
răspuns la comentariul lui Damjan

Doamna Damjana a rezervat 10 nopti si dupa 7 nopti a decis sa plece deoarece casa ei ar fi incendiata.Nota pentru doamna a fost de 650 EUR si din cauza anularii anterioare a fost redusa cu 90 EUR.A primit factura, s-a uitat la ea si platit. Apartamentul este curat, lenjeria de pat curata si nu am avut niciodata un comentariu la curatenie.Toaleta nu este stricata.Nu recomand doamna ca oaspete.Au lasat un apartament murdar,un dulap plin de gunoaie.Prosoape aruncate. pe podeaua băii.Nu am mai avut astfel de oaspeți până acum – bănuiesc că este comentariul ei despre apartament din cauza furiei ei că contul nu îi corespundea pentru că a amenințat că o face.

Mladen Pasarić Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Tara listare a fost vizualizat de 59541 ori de la 05.06.2016.