Apartament ValeriaOrebić - Dubrovnik

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Orebić și regiunea Dubrovnik!
Descriere detaliata

Apartment Valeria este un apartament complet echipat și oferă un sejur plăcut și o vacanță pentru două persoane, la 100 m de plaja cu pietriș din Orebic, pe peninsula Peljesac. Apartamentul este situat la parterul unei case de familie situată pe o stradă liniștită. Casa este situată într-o locație ideală, de la mare, plaje, centrul orașului și toate facilitățile turistice importante este la doar câteva minute de mers pe jos (100-150m). Capacitatea de cazare a apartamentului este de 2 paturi și constă dintr-o bucătărie cu masă, o cameră cu un pat dublu și un televizor, o baie (toaletă / duș) și o terasă. Apartamentul are aer condiționat, are TV prin satelit, internet și un loc de parcare într-o casă de parcare privată. În fața apartamentului se află o terasă dotată cu mobilier de grădină și șezlonguri. Oaspeții apartamentului se pot aștepta la un pachet de bun venit. Vă dorim o primire călduroasă și un sejur plăcut în Apartment Valeria, Orebic.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Oaspeții confirmă rezervarea plătind un avans în valoare de trei zile de ședere în unitate, iar restul este plătit gazdei în ziua sosirii. Ora sosirii de la ora 14:00 Ora de plecare până la ora 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 20 m
  • Restaurant: 100 m
  • Oficiu poştal: 200 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Valeria
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 8 opinii
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, August 2021
Cazare pentru 5 persoane!

Cazare foarte îngrijită și confortabilă. Apartamentul are tot ce aveți nevoie pentru un sejur confortabil. Gazdele sunt extrem de plăcute și cordiale. Vă recomandăm cu siguranță

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Warszawa, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, Iulie 2021
Magnific!

Apartament curat, spațios și foarte bine echipat, într-o locație excelentă (chiar lângă port). Contactează cu proprietarul excelent. Un cadou foarte frumos ne aștepta în apartament. Perfect pentru un cuplu. Recomand!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Marki, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Valeria, August 2018
super

Un apartament foarte frumos și curat. Foarte, foarte frumos proprietar, bun venit la un coș cu dulciuri. Bucătăria este complet echipată. Pace și liniște, dar aproape de centru și de supermarket. Recomand cu bucurie că dacă mă întorc vreodată la Orebić (și la un moment dat sunt sigur), acesta va fi cu siguranță în apartamentul lui Valeria.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Antun i Marina Šestanović Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Valeria listare a fost vizualizat de 27884 ori de la 02.06.2017.