Apartamente Ana MarijaOrebić - Dubrovnik

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Orebić și regiunea Dubrovnik!
Descriere detaliata

Apartamente confortabile și bine echipate, situate într-o casă familială lângă mare. De la cea mai apropiată plajă aveți o plimbare de doar o jumătate de minut, iar plaja principală și cea mai frumoasă din Orebic (parțial nisipos) este mai mică de 100 m. Casa este situată pe promenadă și este situată într-un loc liniștit. Cu toate acestea, tot ceea ce aveți nevoie (o piață de fructe și legume, un magazin alimentar, un magazin de suveniruri, un restaurant, o bancă, un café bar, o farmacie, o brutărie, un teren de fotbal ...) se află la o plimbare de 10 minute. Gazdele amabil, împrejurimile liniștite, apartamente confortabile și o locație excelentă a proprietății vă garantează o vacanță plăcută. Așteptăm cu nerăbdare sosirea dvs.!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Dacă doriți să rezervați unul dintre apartamentele noastre, trebuie să plătiți un avans de 30% din prețul total al cazării în contul nostru giro.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Centru: 600 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 900 m
  • Farmacie: 600 m
  • Banca: 900 m
  • Oficiu poştal: 900 m
  • Staţie de gaz: 800 m
  • Staţie de autobuz: 900 m
  • Gară: 225 km
  • Aeroport: 125 km
  • Port: 900 m
  • Activităţi sportive: 50 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
În plus față de închirierea apartamentelor noastre, familia noastră oferă degustare gratuită și posibilitatea de a cumpăra vinuri de calitate superioară (Postup, Plavac mali, Rukatac - alb și Rose) și brandy și lichior făcute în mod tradițional. De asemenea, vă puteți bucura de vizitarea excursiei noastre la o fermă de familie la doar 15 minute de mers cu mașina. Aici vă puteți uita la familia noastră veche de 400g, pivniță și podgorii și bucurați-vă de mesele în care folosim fructe, legume, ulei și ouă din agricultura ecologică proprie pregătită în mod tradițional.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Ana Marija
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Ana Marija, August 2017
Excelent!

Foarte elegant și un apartament curat. Bucataria este echipata cu tot ce ai nevoie. terasă frumoasă cu vedere la mare. Locuri de cazare situat la doar câteva minute de plajă Trstenica. Aproape de brutărie și un mic magazin. Doamna Marica la sosire am fost onorati de vin excelent produs de familie Tomasevic. Am vizitat, de asemenea, ferma lor în interiorul peninsulei, unde ne-am bucurat de frumos mâncăruri de casă preparate. Foarte recomandat! Vă mulțumim și felicitări Silvia și restul familiei!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Rzeszów, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Ana Marija, August 2017
vacanțe de succes!

Wiitam! Perioada de la 5-nouăsprezece august 2017 a rămas / două familii - patru adulți și doi copii, plus un caine shitzu - Roksi / în apartament No. 3 la D-na Maritsa Tamasevic. cazare Mare și hostess! Doamna Marica foarte cald, simpatic. În tot ceea ce am putea conta pe ajutorul ei. Locație excelentă - aproape de peste tot - la plaja, magazin, restaurant / de pe strada principală, în cazul în care există o continuă mișcare /. Descriere cazare publicate pe site-ul a fost în concordanță cu ceea ce am găsit la fața locului - o terasa mare, balcon - liniștit, calm. Pe de o parte, o priveliste deosebita a muntilor iar pe de altă parte mare. Camere curate, bucătărie complet utilată. În timpul șederii lor, am fost, de asemenea, oaspeții de la fiul său v Maritsa -. Joszko și soția lui Sylviii / cordial salut !!! le / În restaurantul atmosferic într-o vie lângă Orebic, unde am avut o cină copioasă minunată, băuturi locale de degustare și un suc de salvie mare, n-am băut așa ceva, o revelație !!! În general - mare de cazare și gazde, foarte recomandat, va merge cu siguranta inapoi! Ne-am bucurat de vacanță în Maritsa d-na Tomasevic!

Recomandat pentru : Familii cu copii mai, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Banjaluka, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Ana Marija, Iulie 2016
Toate recomandările!

Se recomandă cu tărie în apartamente de vacanță de familie Tomasevic. Gazdele sunt extrem de prietenos și de ajutor, atmosfera este mai mult, bune de cazare foarte confortabil, un balcon într-o nuanță frumoasă de lamaie si mandarina ..... In cateva minute de mers cu mașina este proprietatea lor în cazul în care puteți merge la cină și să se bucure de atmosfera magică și atmosfera relaxată precum și pentru a încerca produsele lor, cum ar fi vinul, coniac, lichioruri, gemuri ... Du-te și vezi pentru tine, iar restul va fi o vacanță, în adevăratul sens al cuvântului !!!

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Vă mulțumesc Tamara!

Draga Tamara, mulțumesc pentru comentariu frumos. Si ne-am bucurat de compania ta. Mă bucur că ți-a plăcut cu noi și așteptăm cu nerăbdare să se întorc. Toate cele bune pentru tine și familia!

Marica i Silvija Tomašević Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartamente Ana Marija listare a fost vizualizat de 25622 ori de la 26.11.2015.