Apartamente JomiOrebić - Dubrovnik

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 9 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Cazare pe tot parcursul zilei. Casă de familie - clădire nouă, înconjurată de verdeață, grădină de măslini și grădină de 3000 m². Pace și minunate vederi se relaxează. Suntem în stradă orb la o distanță optimă de toate facilitățile necesare pentru un sejur bun. . O plimbare de 10 minute vă va duce la plajă, centru, magazin, restaurant etc. Apartamentele modern echipate includ lenjerie de pat, hârtie igienică, săpun lichid de mână, suporturi pentru prosoape și întreținere regulată. Wi-fi și conexiune la internet prin cablu. Apartament A1 cu 3 dormitoare separate - fiecare are duș / WC, living, bucătărie, sufragerie și galerie cu lenjerie de pat, 3klime. Apartamentul are, de asemenea, o terasă mare cu umbrele și un set de scaune. Pusenje este permisă numai pe terasă, altfel întreaga casă este pentru nefumători. A1 este al doilea etaj al unei case de familie, are o intrare separată și are vedere la mare în sud. A2 și A3 sunt situate la parter, cu vedere la mare. Curtea oferă un spațiu de parcare amplu pentru mai multe mașini și camionete.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
După confirmarea rezervării, vă așteptăm să plătiți în avans 10% din prețul total al sejurului în contul nostru. Plata se va face la sosire în prima zi și, dacă doriți, vă putem plăti întreaga sumă înainte de sosire. Timpul ideal de sosire este după ora 14:00 și plecare până la ora 10:00. Deși, dacă este posibil, ne putem întâlni pentru a vă întâlni. Deținem un avans dacă anulați cu 8 zile înainte de sosire. Excepție de accident în caz de rutier și de deces.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 600 m
  • Plajă: 600 m
  • Centru: 400 m
  • Alimentara: 400 m
  • Restaurant: 400 m
  • Doctor: 400 m
  • Farmacie: 900 m
  • Banca: 400 m
  • Oficiu poştal: 600 m
  • Staţie de gaz: 1.3 km
  • Staţie de autobuz: 600 m
  • Aeroport: 175 km
  • Port: 600 m
  • Activităţi sportive: 700 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
. Barca ne conectează la coastă cu orașul Korculo și există posibilități de navlosire și navlosire cu barcă. Există oportunități pentru drumeții, paddling, surfing, tenis, înot. De asemenea, au organizat excursii la Dubrovnik și Mostar și pickers. Sunt incluse o petrecere de bun venit și o cină dacă stați o săptămână. De asemenea, vă vom pregăti cu materiale turistice, cum ar fi dosarele info, hărți de locuri și așa mai departe. Există o coadă care se află în apartament în mai multe limbi. Apartamentele sunt oferite în caz de accident. Inclus în preț; internet, utilizarea mașinilor de spălat și a prosoapelor, grătar, parcare, taxa de reședință, băutură de bun venit, o cină dacă stați 7 nopți.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Jomi
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 9 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Rybnik, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, Iulie 2022
Vă recomand!

Apartament grozav. Spațios, curat, bine echipat. Paturi mari confortabile, o terasă cu șezlonguri înconjurată de vegetație bine întreținută, o vedere frumoasă la mare. În jur este pace și liniște. Nimeni nu merge pe aici, nimeni nu merge. Este ca în paradis. Accesul în apartament se face ușor în sus sau pe scări, dar este scurt și fără oboseală. Dar, îndepărtându-ne de centru, obținem o atmosferă uimitoare, liniștitoare, priveliște și pace. Gazda este foarte politicoasă și ospitalieră. Îi pasă de tot, datorită căruia există astfel de condiții și nici alte condiții. Am petrecut 2 săptămâni aici și ne-ar plăcea să stăm mai mult. Cea mai bună cazare pe care am avut-o în Croația la un preț accesibil.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Kraków , Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A6+1, August 2021
O vacanță frumoasă în Orebic!

Am petrecut 10 zile frumoase cu Lidia. Apartamentul este foarte spațios și constă din trei dormitoare separate, 3 băi și un living cu bucătărie. Există un mezanin în camera de zi, așa că avem locuri suplimentare de dormit. Bucătăria este foarte bine dotată cu toate ustensilele necesare, există un aparat de cafea, prăjitor de pâine, veselă completă, tablete pentru mașină de spălat vase, lichide, cam orice! Prosoape, săpun și gel de duș în băi! Camerele au paturi mari și dulapuri imense, fiecare cu televizor. După câteva zile, Lidia a sugerat curățarea și schimbarea lenjeriei de pat și a prosoapelor. Apartamentul este foarte curat. Un mare avantaj îl reprezintă frumoasa terasă mare de pe care puteți admira Marea Adriatică, cele mai bune vederi atât în timpul zilei, cât și noaptea la stele. Casa este situată frumos, am putea folosi ierburile care cresc în grădină. Nu avem obiecții față de apartamentul în sine, sperăm să vizităm Lidia din nou în Orebic într-o zi. Câteva cuvinte despre proprietar, Lidia este o persoană minunată, este foarte deschisă și vorbește o engleză excelentă. Ea ne-a spus unde să mergem pe plaje, unde să parcăm în Dubrovnik, unde să mâncăm gustos, ce să vedem și unde să mergem, toate recomandările au fost demne de remarcat, în special o excursie la insulele din jur, a fost probabil punctul culminant al vacanței noastre ! Cred că a rămâne cu Lidia este una dintre cele mai mari idei, așa că o recomand din toată inima și îți oferă 10 stele!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Schio , Italia
Excelent! (5/5) A rămas în A6+1, August 2020
Toate perfecte!

Apartament frumos dotat cu tot. Curățare perfectă. Priveliște minunată. Lidia și familia ei oameni minunați, amabili și de ajutor. Convenabil pentru toate serviciile. Dacă nu doriți să luați mașina într-un timp foarte scurt, veți ajunge la mare sau veți ajunge în centru. Vacanța mea perfectă! Abia aștept să mă întorc!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din italiană - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Lidia Starašinić Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Bună ziua și bun venit. Prin alegerea noastră de cazare ati ales pacea, frumoasa priveliste, locul potrivit pentru vacanta. Cum de a lucra ca ghid turistic invitatii happy'm la dispoziția dumneavoastră în iulie și august. Disponibil la celula 00385981614600 24 de ore pe zi.

Apartamente Jomi listare a fost vizualizat de 51496 ori de la 22.01.2016.