Apartamente Sveti AntonOrebić - Dubrovnik

preț de la LEI 542 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Orebić și regiunea Dubrovnik!
Descriere detaliata

Apartamentele St Anton sunt situate în cea mai frumoasă parte a coastei Adriatice, pe versantul sudic al peninsulei Peljesac, la intrarea în oraș Orebic. Complet echipate și apartamente moderne, într-o zonă liniștită, situată la 400 m de plaja de nisip și cu pietriș și la 15 minute de mers pe jos de centrul orașului. Va oferim cazare in 8 apartamente, cu vedere la mare, canalul Peljesac și insula Korcula. Toate apartamentele sunt dotate cu bucătărie, TV prin satelit, radio, WiFi, uscător de păr. La etajul al treilea este cu aer condiționat. Cu ajutorul Internetului sunt incluse în preț. Gratar cu mobilier de exterior este disponibil pentru utilizare pentru oaspeții. Toți oaspeții au parcare. Animalele de companie sunt permise în apartamente. In plus, noi oferim un serviciu de spălătorie. Oaspetii nostri sunt mereu la dispozitia dumneavoastra, oferind o atmosferă relaxată și o experiență autentică de destinații pentru a face șederea lor în apartamente St. Anton transformat într-o experiență de neuitat.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La etajul al treilea este cu aer condiționat și aer condiționat este suplimentar de 5 euro pe zi. Câinii sunt binevenite. Taxa se ridică la o suplimentare de 3 euro pe zi. Serviciu de spălătorie. Sunt incluse în preț: taxa de statiune, lenjerie de pat, prosoape, loc de parcare, gratar si curatare după utilizare, utilizarea internetului, curățenia finală. Pentru o rezervare de succes trebuie să plătească 30% din total. Sosire după 12 ore, lăsând până la 10 ore.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 400 m
  • Plajă: 400 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 400 m
  • Restaurant: 800 m
  • Doctor: 1.5 km
  • Farmacie: 1 km
  • Banca: 1.5 km
  • Oficiu poştal: 1.5 km
  • Staţie de gaz: 500 m
  • Staţie de autobuz: 35 km
  • Gară: 70 km
  • Aeroport: 125 km
  • Port: 15 km
  • Activităţi sportive: 2 km
  • Disco club: 1 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
băutură de bun venit inclus în preț
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Sveti Anton
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Breckerfeld, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2015
atmosferă de familie

Stau în această proprietate a fost doar super-. Gazdele au fost mereu acolo, gata să ajute. Atmosfera a fost informală. În plus, orașul Orebic are multe oportunități de relaxare. Numeroase restaurante oferă mâncăruri delicioase pentru a face vacanța și mai atractivă. Din nou și din nou.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Berlin, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Sveti Anton, August 2015
Top

Apartamentul ofera tot ce ai nevoie pentru o vacanță relaxantă, pace, numeroase recreative și de divertisment pentru tineri și bătrâni și mai ales gazde, care mențin un apartament foarte bun și oferă o atmosferă de familie. Ne vin aici de mai mulți ani, de vacanță aici, de fiecare dată, ne mulțumit în totalitate. Apartamentul este recomandabil până la 200%. Așteptăm cu nerăbdare să fie în măsură să vă viziteze din nou în această vară :)

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Antonija Tolj Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Cehă, Slovaca, Poloneză,
Mai multe despre proprietar

Stimați vizitatori! Vă mulțumim că ai decis să-și petreacă vacanța în apartamentele noastre. Ne vom asigura că vă urez bun venit cu amabilitate putem, pentru a face șederea memorabilă și plăcută. Cu ani de experiență în turism și o atmosferă relaxantă de familie, vom oferi odihnă în pace și intimitate. Noi vă urez bun venit la casa noastră!

Apartamente Sveti Anton listare a fost vizualizat de 21141 ori de la 15.03.2014.