Casă de piatră GoveđariMljet - Insule croate

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Mljet și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Restaurat recent casă de piatră tradițională în satul etno Goveđari în inima Parcului Național. Casa are două apartamente care au intrări și terase separate, lucrează în mod independent, și poate fi, de asemenea, închiriate ca o casă complet pentru mai multe persoane. Apartamentul nr. 1 este de 60m2 cu terasa de 30m2, complet mobilat cu totul pentru un sejur plăcut și confortabil de 4 persoane (2 persoane pe canapeaua din camera de zi). Apartamentul nr. 2 este 90m2 cu terasa de 60m2, cu două dormitoare separate și un grătar deschis pe terasa. Confortabil pentru 4 persoane. Ambele apartamentele sunt dotate cu tot ce este necesar pentru un sejur confortabil: aragaz, cuptor, frigider, congelator, prajitor de paine, ceainic, masina de spalat, incalzire, aer conditionat, televizor LCD, DVD, internet wireless ... Facilitatea este situat la 10 minute de mers pe jos cale prin pădurea de pini de casa Baba și Marilor Lacuri, drumeții și zonele de ciclism. Satul Goveđari este loc mic și pitoresc perfectă pentru o vacanță liniștită.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru rezervarea a fost de acord este obligat să plătească 30% în avans. Ora de sosire este de la 14:00 h. Ora de plecare până la ora 10:00 h.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 500 m
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Parcul Național: 10 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Pretul include chiria de zi cu zi, taxa de statiune, electricitate, apă, curățenie, lenjerie de pat și prosoape. Frecvență schimbare prosoape este la fiecare 3 zile, iar lenjeria de pat la fiecare 5 zile. În timpul sejurului dumneavoastră, putem aranja utilizarea bicicletelor, caiace, canoe și scutere. Puteți închiria o mașină sau cu barca.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casă de piatră Goveđari
Zrinka Helinger Perčin Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Casă de piatră Goveđari listare a fost vizualizat de 13336 ori de la 24.03.2010.