Apartamente TkalčevićPag Mandre - Insule croate

preț de la LEI 1.238 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Foarte bine 4/5
Descriere detaliata

Apartamente de inchiriat cu intrare proprie si terasa separata. Pretul apartamentului este determinat de numarul de nopti, reducerile suplimentare depind de numarul de oaspeti si de durata sejurului. Apartamente complet utilate cu bucatarie, frigider cu congelator, aragaz (cuptor doar in apartamentul KRALJEVSKA) cu vase si tacamuri complete. Toate apartamentele au ventilator de tavan, un pat dublu mare (160x200) și un pat suplimentar dacă este necesar. Fiecare apartament are lenjerie de pat pentru toate paturile și un loc de parcare pentru un vehicul personal. NOTE IMPORTANTE: - ANIMALELE (ANIMELE DE CASĂ) NU SUNT PERMISE Casa noastră este situată la rândul 5 de mare sau de plajă cu pietricele mici și o intrare blândă în mare potrivită pentru copiii mici. Casa noastră este situată la 10 minute de mers pe jos de centrul orașului Mandri. Micul oraș Mandre este un loc liniștit, ideal pentru o vacanță de familie, cu vedere la arhipelagul Paško și la marea deschisă în direcția sud-vest. Datorită orientării geografice, nu există pericol de vânt puternic (tornadă).

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
OFERIM O REDUCERE DE 9% SAU MAI MULT PE LISTA DE PRETURI OBLIGATE PENTRU TOATE REZERVARIILE PLATITE PANA LA SFARSITUL LUI MAI 2024. Pentru o comunicare mai usoara si mai corecta, va rugam sa trimiteti intrebari prin formularul de contact. Când decideți să închiriați, vă rugăm să confirmați în scris cât mai curând posibil din cauza numărului mare de întrebări. NOTE: - pentru o inchiriere care dureaza mai putin de 3 nopti se percepe o taxa de curatenie de 30 EUR - rezervarea este confirmata prin plata a 100 EUR per apartament - platitorul (locatarul) este obligat sa plateasca restul sumei de inchiriere cel mai tarziu decât în a 2-a zi de la începerea contractului de închiriere - în caz de nesosire a plătitorului (locatarului) la locația de închiriere specificată nu mai târziu de sfârșitul primei zile de închiriere, pierde toate drepturile menționate sau convenite anterior în calitate de plătitor (locatar) - ridicarea cheii sau a apartamentului în prima zi de închiriere se face cel mai devreme la ora 14:00, returnarea cheii sau părăsirea apartamentului în ultima zi de închiriere se face cel mai târziu la ora 10 a.m. .
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Oaspeți respectați! Puteți anula rezervarea cu până la 10 zile înainte de începerea închirierii, indiferent de motiv, pentru a avea dreptul la o rambursare integrală a rezervării (100 EUR). Cererea de anulare a rezervării se depune exclusiv prin e-mail: jurja.tkalcevic@gmail.com). Vă rugăm să furnizați instrucțiuni precise pentru returnarea rezervării (bancă, număr de cont, swift/bic). Din cauza regulilor bancare, avem nevoie de adresa completă a titularului contului pentru plățile de rambursare.
Distante
  • Mare: 70 m
  • Plajă: 70 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 4 km
  • Farmacie: 400 m
  • Banca: 13 km
  • Oficiu poştal: 4 km
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 13 km
  • Port: 3 km
  • Activităţi sportive: 100 m
  • Disco club: 12 km
  • Casino: 14 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Întâmpinăm fiecare oaspete cu băuturi răcoritoare de bun venit și un zâmbet cald. Fiecare oaspete poate folosi gratarul situat in curtea casei, precum si dusul exterior, toate incluse in pretul de inchiriere. Suntem la dispoziția fiecărui oaspete la orice oră din zi sau din noapte pentru informații sau asistență. Vă dorim o ședere plăcută.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Tkalčević
Comentarii
Foarte bine 4/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Hannover, Germania
Bine (3/5) A rămas în A2+1, Iunie 2023
din pacate foarte vechi!

doberdan Am stat în Mandre 4 săptămâni în iulie. Am fost primiți cu căldură de Mario pentru că există 3 stele Din pacate apartamentul nu se mai afla in starea prezentata in poze, ea este foarte bătrână. Vederea la mare este de asemenea relativă, dacă stai în fața ușii din față nu poți vedea marea din balcon. De asemenea, WLAN-ul funcționează doar puțin, mai ales noaptea și numai dacă stai întins pe partea dreaptă în pat, ceea ce nu este suficient în zilele noastre. Patul era foarte confortabil si balconul mare. În orice caz, anunțul și fotografiile trebuie revizuite Hvala Diana și Alex

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Romantici,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Kočevje , Slovenia
Foarte bine (4/5) A rămas în A2+1, Iulie 2023
O scurta vacanta

Totul este grozav, plajă frumoasă, aproape de apartament, aproape de centru, apartament curat, proprietari grozavi. Vă recomand Mojca SLO

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Jurja Tkalčević Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Sunt o persoană veselă și prietenoasă, vorbesc fluent croată și engleză.

Apartamente Tkalčević listare a fost vizualizat de 65493 ori de la 02.03.2015.