Apartamente OleandraPag Mandre - Insule croate

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Descriere detaliata

Apartamentele Oleandra sunt situate in centrul orasului turistic Mandre, pe insula Pag, pe o strada linistita la doar 60 de metri de cea mai apropiata plaja. Inchiriem trei apartamente. Toate terasele sunt orientate spre mare. Avem un gratar in curte care este la dispozitie tuturor oaspetilor. Avem o parcare spațioasă pentru până la 10 vehicule, care este gratuită pentru oaspeții noștri. Am folosit anul 2020 pentru o renovare completa a tuturor apartamentelor, pentru a indeplini conditiile pentru categoria de 4 stele. Apartamentele cu două camere de la etaj au acum două băi, mașină de spălat vase și mașină de spălat, instalații electrice și sanitare noi. Fiecare apartament are o intrare separată.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pretul apartamentului include urmatoarele: bucatarie si camere complet utilate, lenjerie de pat, internet wireless, parcare si taxa turistica. Detergenții nu sunt incluși. Utilizarea aerului condiționat este de asemenea inclusă în preț (până la 10 ore pe zi de sejur). Curățenia finală este taxată cu 50 EUR pentru A2+1, 70 EUR pentru A4+1. În ziua sosirii, cazarea în apartament este posibilă începând cu ora 14, iar la plecare vă rugăm să îl lăsați până la ora 9. Rezervarea se consideră valabilă după plata unui avans de 20% din suma totală. Puteți plăti suma în contul nostru bancar. Toate comisioanele bancare le suportați singur. Restul sumei se plătește la sosire. Vă vom anunța prin e-mail despre primirea plății în avans.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Reguli de rambursare plată în avans: anularea rezervării la 60 de zile sau mai mult de la data - rambursarea a 100% din sumă; anularea in termen de 60 pana la 30 de zile de la programare - rambursarea a 50% din suma; anulare în termen de 30 de zile de la programare - fără rambursare
Distante
  • Mare: 60 m
  • Plajă: 60 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Farmacie: 500 m
  • Staţie de gaz: 800 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Oleandra
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Igor Čemeljić Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Apartments Oleandra sunt o afacere de familie începută în Mandre, o oază verde a insulei Pag, un loc ideal pentru oaspeții care caută o vacanță liniștită în familie.

Apartamente Oleandra listare a fost vizualizat de 22090 ori de la 27.04.2021.