Apartamente PabloPag - Insule croate

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Pag și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Stimați vizitatori, bun venit în orașul Pag, orașul de istorie turbulentă de dantelă și orașul de sare și piatră. Apartamentele Pablo se află la 10 minute. mers pe jos de centrul orașului și 5 min. mers pe jos de plaja de nisip. Cea mai apropiată plajă se află la 2 minute. mers pe jos, în timp ce cel mai apropiat magazin este de numai 20 m. Apartamentele sunt complet echipate și acolo puteți găsi tot ce ai nevoie pentru a face șederea plăcută și relaxată. 2 Apartament 2 este situat la parter și constă într-o bucătărie mobilată (frigider, cuptor, aragaz, cuptor cu microunde), baie, dormitor cu TV și living cu o canapea extensibilă și TV. La dispoziția dumneavoastră este mobilierul de grădină în curte. 4 2 este situat la primul etaj și constă dintr-o bucătărie complet echipată (frigider, aragaz, cuptor), baie, 2 dormitoare, living cu TV si doua terase spatioase, dintre care una cu vedere la mare, Velebit și centru oraș. Oaspeții sunt prevăzute cu Wi-Fi, parcare si gratar.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata 20% în avans pentru rezervare, restul se plătește în ziua sosirii. Ora sosirii este 14: 00h până în momentul plecării de la apartament 10:00. Este permis să stați animale de companie taxa suplimentara de 50 HRK / 7 EUR pe zi.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 80 m
  • Plajă: 80 m
  • Centru: 800 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 700 m
  • Farmacie: 800 m
  • Banca: 800 m
  • Oficiu poştal: 800 m
  • Staţie de gaz: 800 m
  • Staţie de autobuz: 1 km
  • Aeroport: 45 km
  • Activităţi sportive: 500 m
  • Disco club: 700 m
  • Casino: 25 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Pablo
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Cakovec, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Pablo, August 2018
Cazare mare!

Apartamentul este foarte frumos, curat, spatios si foarte bine dotat. Locația este minunată. Recomandarea mea pentru toți cei care doresc cazare care se află într-un mediu liniștit și totuși aproape de plajă și de centrul orașului. Toate laudele pentru gazdele care ne-au salutat bine și pe toată durata șederii noastre am fost la serviciu și am fost gata să vă ajutăm. Vă mulțumim pentru șederea și serviciile dvs. plăcute!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Turistii fara o masina, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Cu respect,

Draga Marina, Vă mulțumesc foarte mult în cuvintele voastre frumoase. Ne bucurăm că v-ați bucurat și că a fost o vacanță plăcută. Salut mult și sper să te revăd.

Čakovec, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Pablo, Iulie 2018
Toate 5

Am fost minunați, mulțumindu-i pe proprietari pentru recepția caldă, prietenoasă și prietenoasă, a fost o adevărată vacanță, din nou, mulțumesc

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoane cu handicap, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumesc

Dragă Mirjana, Mulțumesc pentru cuvintele tale frumoase Ați fost un oaspete minunat și a fost plăcerea noastră să vă urez bun venit.

Ljubljana, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Pablo, Iulie 2017
Locație excelentă, un apartament placut si spatios, proprietarii prietenos

Locație excelentă, un apartament placut si spatios, proprietarii prietenos Apartamentul Pablo am fost pentru prima dată, suntem foarte impresionați de echiparea de apartamente, locația și proprietarii au fost foarte prietenos și de ajutor. Chiar și câinele nostru a fost un sentiment bun, deoarece a fost foarte salutat călduros. Apartamentul este mobilat frumos, curat, spatios, are doua terase, pe care le avem toată ziua pentru a găsi umbra. În imediata apropiere a magazinului și plajă. Orașul Pag este la o plimbare scurtă, plăcută. Chiar și pentru a alerga noastre de dimineață ... am găsit o modalitate superba. Cu siguranță ne vom întoarce.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Apartamente Pablo

Dragă Renata, am fost încântați să vă și pesonja dumneavoastră găzdui. Așteptăm cu nerăbdare următoarea noastră vizită și de a socializa. Salutări din familia Rebac.

Barbara Rebac Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Stimati oaspeti, bun venit la apartamentele Pablo. Vă dorim o ședere plăcută.

Apartamente Pablo listare a fost vizualizat de 17809 ori de la 15.05.2017.