Apartamente LidijaPag - Insule croate

preț de la LEI 865 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Pag și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartamentele sunt situate în orașul Pag într-un sat de 30 de persoane. de pe plajă. În apropiere există un magazin alimentar. brutărie, restaurant, hotel. Plaja este chiar peste scările descendente. Plajă cu nisip curat și frumos. Plajele sunt toate separate, așa că plaja orașului mare, cu facilități, este în apropiere. Apartamentele sunt prevăzute cu vase, lenjerie. Fiecare apartament are intrarea proprie și terasa proprie. Wifi, TV, aer condiționat, grătar, parcare. Spălarea în mașina de spălat este gratuită și o puteți folosi la spălătorie la cerere. Animalele de companie sunt permise fără taxă. WC gel de dus pap. săpun. , uscător de păr, fier de călcat, prosoape. Curtea este împrejmuită cu fier forjat. un gard pentru siguranța copiilor. Fumatul este de preferat pe terasă. BUN VENIT

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plăti 30% din suma din contul meu și restul la sosire. Plecarea din apartament este la ora 10, iar sosirea la ora 13. Raportați pagubele în apartament și preferabil lăsați-l într-o stare curată.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 30 m
  • Centru: 1 km
  • Restaurant: 50 m
  • Farmacie: 1 km
  • Oficiu poştal: 1 km
  • Staţie de autobuz: 1 km
  • Activităţi sportive: 600 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
Băutura de bun venit este refrigerată și vă așteaptă la frigider când ajungeți.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Lidija
Lidija Karavanić Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Apartamente Lidija listare a fost vizualizat de 9171 ori de la 19.12.2019.