Apartamente MarinaPag - Insule croate

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Pag și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Dragi clienți, Bine ați venit la apartamente Marina în partea liniștită a orașului Pag. Apartamentele Marina sunt clasificate la 3 stele și sunt situate la numai 15 metri de mare! Vă oferim trei apartamente de diferite dimensiuni pentru două până la cinci persoane. În Marina Apartments veți găsi tot ce aveți nevoie pentru o vacanță bună; parcare, grătar, TV prin satelit, Wi-Fi gratuit, grădină spațioasă pentru o joacă pentru copii fără griji, precum și o vedere frumoasă la mare și balcoane de golf. Bine ați venit în orașul Pag, un oraș cunoscut pentru dantele sale unice, miezul delicios, brânza și sarea, dar și pe o suprafață misterioasă, cum ar fi Luna. Într-un oraș bogat în monumente culturale și istorice, cultura unică și obiceiuri și plaje frumoase.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata de 30% pentru rezervarea apartamentului, restul în ziua sosirii în cameră. Ora sosirii în apartament; 13:00 Este timpul să părăsiți apartamentul: 10:00 Taxa de ședere nu este inclusă în preț.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 900 m
  • Alimentara: 30 m
  • Restaurant: 80 m
  • Doctor: 700 m
  • Farmacie: 900 m
  • Banca: 1 km
  • Oficiu poştal: 1 km
  • Staţie de gaz: 1.2 km
  • Staţie de autobuz: 1 km
  • Aeroport: 45 km
  • Port: 1 km
  • Activităţi sportive: 500 m
  • Disco club: 700 m
  • Casino: 25 km
  • Parcul Național: 80 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Cu gazda puteți gusta vin și sicriu de casă și puteți aranja o plimbare cu barca. Un număr mare de oaspeți care petrec mai mult de o duzină de ani în apartamentele noastre pentru noi sunt cele mai bune anunțuri. Veniți și aflați de ce vă răsfățați veri de Pag, brânză de Pag, creveți de miel, dantelă de păr, mare, soare și plajă pentru concediul și vacanța dvs.!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Marina
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Maribor, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, Iulie 2020
Odihna perfecta

Am fost în vacanță cu tine pentru prima dată și pot spune că a fost frumos. De la gazde prietenoase la atmosfera în sine. Imprejurimile sunt ca dintr-un basm. Se pare imediat că gazdele muncesc cu adevărat din greu pentru oaspeții lor. Mulțumesc din nou pentru tot și ne vedem din nou anul viitor.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumesc Peter

Mulțumesc pentru cuvintele amabile 😊 Va fi plăcerea noastră să vă găzduim din nou.

Tarnowskie Góry, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Marina, Iulie 2017
Locul excelent pentru vacanta!

Am avut un timp foarte bun în acest apartament! A fost curat, ordonat și a fost tot ceea ce avem nevoie pentru a petrece un timp bun în timpul vacanței de familie. Bucătăria era plină de accesorii necesare pentru a găti o masă. Apartamentul nostru a avut un mare avantaj: temperatura dinăuntru nu a fost atât de ridicată chiar și în timpul valului de căldură. Am mâncat în afara camerelor, pe terasa noastră și am admirat priveliștea frumoasă și plină de suflare a dealurilor Pagului. Anna și familia ei au fost foarte amabili pentru noi și am căzut confortabil și relaxat. Am dori să recomandăm acest apartament - a fost foarte închis la orașul vechi, la magazinul local și la plajă.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumesc

Dragă Ola și Alex, Vă mulțumim că ne-ați ales pentru vacanța dumneavoastră. A fost plăcerea noastră să vă găzduim. Bună ziua lui Kris! :)

Tarnowskie Góry, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Marina, Iulie 2017
CELE MAI BUNE VACANTE!

Scriu această recenzie pentru a recomanda acest apartament persoanelor care încă caută un loc perfect pentru a-și petrece vacanța. Eu și familia mea (2 + 3) am rămas aici în această vară (3 iulie - 15 iulie) într-un apartament mare A4 + 1, care a fost perfect pentru noi. Are două balcoane cu vedere la mare - priveliștea este doar spectaculoasă! Bucătăria este bine echipată, găteam pentru copii și aveam tot ce aveam nevoie. Apartamentul în sine este spațios și frumos decorat. Oaspeții sunt extrem de drăguți și de ajutor, foarte ospitalieri! Te simți ca acasă! Este foarte important să ai oameni de genul ăsta în jur. Ceea ce este, de asemenea, important este împrejurimile. Există un loc frumos de grătar, leagăn pentru copii, verdeață uimitoare în jurul ... Și ... atât de aproape de plajă! Câțiva pași pe o cale privată! De-a dreptul senzațional! Ne-am distrat foarte bine aici! Este al patrulea sejur în Croația (de fiecare dată undeva diferit) și până acum cel mai bun !!! Fără ezitare vă pot recomanda Apartments Marina tuturor!

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Vă mulțumim pentru comentariu

Stimati Gosia Mulțumesc mult. A fost frumos pentru tine si familia ta frumoasa întâlni. Trimiterea vă oferă toate cele mai bune urări pentru Pag. Anna

Ana Fabijanić Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană, Cehă, Slovaca, Slovenă, Poloneză,
Mai multe despre proprietar

error_translate

Apartamente Marina listare a fost vizualizat de 30619 ori de la 05.01.2017.