Apartamente SunsetPakoštane - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.114 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 8 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele noastre se numesc Sunset din cauza privilegiului lor de a fi aproape de mare și de a avea o vedere deschisă asupra unui apus de soare de nedescris frumos. Unitatea de cazare este situată în inima Dalmației, mai precis într-un oraș mic - Pakoštane. Desi suntem situati in apropiere de plaja (100m) si centru (400m), daca vii la noi, te vei bucura de un mediu linistit si linistit. În oferta noastră, avem două clădiri cu diferite unități de cazare, ceea ce ne permite să găzduim grupuri mai mari. Toate apartamentele noastre au propriul balcon și un loc de parcare securizat (gratuit) în clădire. Serviciile de Wi-Fi și aer condiționat nu sunt taxate separat, dar sunt incluse în prețul cazării.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Notă: Taxa de turism nu este inclusă în prețul cazării și se ridică la 1,50 EUR per adult pe noapte. Este posibil sa se negocieze pretul doar in cazul unui sejur mai lung. Vă așteptăm să vă distrați și să vă simțiți ca acasă cu noi, așa că vizitați-ne.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Politica de anulare
Confirmăm toate rezervările numai după o plată în avans vizibilă de 30% din valoarea totală a cazării.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 400 m
  • Alimentara: 400 m
  • Restaurant: 400 m
  • Doctor: 700 m
  • Farmacie: 500 m
  • Banca: 700 m
  • Oficiu poştal: 400 m
  • Staţie de gaz: 1.3 km
  • Staţie de autobuz: 700 m
  • Aeroport: 30 km
  • Port: 500 m
  • Disco club: 400 m
  • Parcul Național: 30 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
În cadrul unității, oferim și micul dejun, care este servit în cazarea dumneavoastră. Opțiunea de mic dejun se taxează suplimentar și se ridică la 7,50 EUR de persoană. În fața casei puteți juca tenis de masă sau puteți folosi hornul în aer liber pentru a pregăti mese speciale, în timp ce pe marginea casei avem un loc de joacă pentru copii cu leagăne, cadru de cățărat, tobogan și nisip. Vom încerca să vă stăm la dispoziție în orice moment. Cu ani de experiență în turism, ne-am îmbunătățit cunoștințele de limbi străine și vorbim: engleză, germană și cehă. Dacă limba dvs. nu este una dintre acestea, vă promitem că vom face tot posibilul să comunicăm cu dvs. în orice fel. Fiți oaspeții noștri dragi pentru că sunteți bineveniți aici!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Sunset
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 8 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, Februarie 2023
În vacanță în Pakostane

Am fost în vacanță cu ei în ultimii ani. Cazare de recomandat, apartamentul este amenajat modern, ordonat, ca si celelalte apartamente. Amabilitatea gazdei la apogeu și tot ce ai nevoie te vor întâlni. Il recomand cu siguranta.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Multumesc mult

Multumesc mult pentru comentariul minunat. Ne străduim să fim alături de tine și să încercăm din ce în ce mai mult de la sezon la sezon :)

Osijek, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, Iulie 2020
Cazare excelentă în Pakostane

Recomandări calde pentru apartamente Sunset! Ofertă rapidă, proprietarii sunt extrem de amabili, de acomodare și profesioniști. Apartamentul este foarte curat, ordonat și are tot ce ai nevoie pentru o ședere lină și confortabilă în el. Balconul are o vedere frumoasă la mare. Plaja este la doar câteva minute de mers pe jos, precum și centrul orașului. Îi dau un rating de 5+ și sper să stea din nou în curând. Mulțumesc!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Slavonski Brod, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, August 2020
Stați în apartamente Sunset

Cu siguranță recomandăm acest apartament tuturor celor care doresc să se bucure de vedere la mare, ambianță liniștită și plăcută, accesibilitatea proprietarului, dar și tuturor celor care doresc aventură sau vizitare a orașului Zadar și a împrejurimilor sale și a Parcului Natural Lacul Vrana.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Tihomir Vukoja Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Cehă, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

O gazdă care se străduiește să realizeze în turism de când trăiesc într-o zonă care este foarte atractivă pentru turism. În timpul sezonului de vară, disponibil pentru oaspeții săi pentru a le asigura cele mai bune vacanțe posibile!

Apartamente Sunset listare a fost vizualizat de 74259 ori de la 09.03.2016.