Casa mobila KampPašman - Insule croate

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Pašman și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Doriți să scăpați de agitația orașului și să vă bucurați de natura neatinsă, unde puteți merge cu bicicleta, face drumeții și explora golfuri ascunse cu o mare cristalină? Planificați vacanța de anul acesta pe insula Pasman din Dalmația de Nord. Închirăm o nouă casă mobilă Adria în golful Lučina. Casa cu o terasă imensă este potrivită pentru 6 persoane și animale de companie (terasă închisă) și se află la doar 80 m distanță de mare. Se compune din 2 dormitoare, bucătărie, living și baie cu toaletă. Este echipat cu aer condiționat, TV, frigider, mașină de spălat vase, toate ustensilele necesare, grătar etc. Este situat într-o mică tabără Pašman ****, care este potrivită pentru familiile și grupurile care doresc relaxare și atitudine prietenoasă a personalului. De comun acord, conducerea taberei organizează excursii și diverse activități. Plaja este potrivită pentru copii mici, deoarece marea din majoritatea părților golfului este superficială, cu fundul nisipos.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata în avans pentru rezervare 30% din prețul închirierii.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Politica de anulare
Plata în avans este returnată în cazul unei constatări pozitive a PCR pentru Covid-19 sau alte boli grave ale oaspeților cu confirmarea medicului.
Distante
  • Mare: 70 m
  • Plajă: 70 m
  • Centru: 600 m
  • Alimentara: 700 m
  • Restaurant: 600 m
  • Oficiu poştal: 700 m
  • Aeroport: 25 km
  • Activităţi sportive: 70 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaja de beton,
Extra oferta
Prețul include 2 biciclete și o grădină mică cu legume de sezon. În plus, oferim posibilitatea închirierii unei bărci cu motor.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa mobila Kamp
Amanda Mataija Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Cehă, Slovenă, Rusă,
Casa mobila Kamp listare a fost vizualizat de 11138 ori de la 07.05.2021.