Casa de vacanta Ad Astra Pašman - Insule croate

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Pašman și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

30 m2 de suprafață a casei și 31 m2 de terasă pentru o plăcere pură a tuturor simțurilor. Respirați în aerul curat al mării și bucurați-vă de umbrele pădurii de pini. Această casă de vacanță este ideală pentru întreaga familie, iar locația mai largă oferă multe oportunități pentru drumeții, ciclism sau pescuit. Casa are o cameră cu un pat dublu, o cameră cu două paturi normale separate, baie cu duș și toaletă, bucătărie cu frigider mare, mașină de spălat vase, aragaz, fierbător și toate celelalte necesități, zonă comună cu masă pentru zonă de luat masa, pliant canapea cu pat dublu, TV și aer condiționat și o terasă mare cu o altă masă, scaune și perdele mari albe pentru un sentiment de intimitate și romantism. Facilitatea are internet Wi-Fi.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Plata în avans 30%. Anulările cu până la 30 de zile înainte de sosire sunt rambursabile cu 100%. De asemenea, dacă sosirea este împiedicată din cauza măsurilor epidemiologice (frontiere închise etc ...), toate costurile sunt rambursate integral.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 900 m
  • Alimentara: 900 m
  • Restaurant: 1 km
  • Oficiu poştal: 1 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
În câmpul din fața casei există un loc de parcare pentru o mașină și mai multe biciclete. De asemenea, este posibil să închiriați o barcă de 12 m, cu acorduri prealabile.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Ad Astra
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Maribor , Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iulie 2021
Confort liniștit

Frumoasă casă mobilă cu o super terasă într-o locație liniștită. La dispoziție tot ce are nevoie o familie în vacanță, o terasă super L, destule scaune și două șezlonguri confortabile. Grătarul este minunat. În ceea ce privește câinele, am putut să-l avem la noi. Îl recomand cu drag. Rudi

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Sarajevo, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iunie 2021
O adevărată vacanță

Cazare optimă pentru persoanele care lucrează de acasă, fug de soare, au un câine, copii și, bineînțeles, pentru cei care vor doar să se bucure de vacanța cu compania sau familia, în natură lângă mare!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iulie 2020
Vara pe Pasman

Tot ceea ce este arătat în imagini și în instrucțiuni este același în realitate, nu există probleme în navigare. Decorarea clădirii este excelentă, grătarul cu gaz este excelent, terasa care merge spre L este super utilizabilă în funcție de locul unde este soarele. Cazarea este suficient de confortabilă pentru o familie de patru persoane. Totul era curat și ordonat, suficiente feluri de mâncare, pahare și ustensile ... nu lipsește nimic. În orice caz, pentru a recomanda oricui dorește un loc liniștit pentru relaxare, aproape de plajă și o terasă mare

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Ad Astra Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Un tânăr cuplu căsătorit din Zagreb vă urează cele mai bune momente în casa noastră din Pašman.

Casa de vacanta Ad Astra listare a fost vizualizat de 33415 ori de la 06.11.2019.