Apartamente AdriaPetrčane - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.114 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Locația ideală a apartamentului din peninsula Punta Radman oferă posibilitatea de a alege dintre mai multe plaje. Și chiar și când bate vântul bora sau de sud, veți găsi un loc confortabil pe plajă. Pădurea densă de pini oferă protecție împotriva soarelui pe tot parcursul zilei. Puteți alege între una dintre plajele de piatră amenajate sau o plajă de nisip potrivită pentru copiii mici. Toate plajele se află la 100 - 200 de metri de apartament. Puritatea de invidiat a mării și a aerului sunt caracteristicile care îl fac pe Petrčane să iasă în evidență printre alte destinații de pe Marea Adriatică.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata rezervării (plata în avans) în avans prin plata în cont, restul la sosire. Ora sosirii după ora 14, ora plecării până la ora 10 dimineața. Apartments Adria respectă standardele mondiale actuale de protecție a sănătății și igienei legate de COVID-19. Vă dorim o vacanță plăcută în apartamentele noastre! Bine ati venit !!!
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 5 km
  • Farmacie: 4 km
  • Banca: 10 km
  • Oficiu poştal: 800 m
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 300 m
  • Gară: 10 km
  • Aeroport: 15 km
  • Port: 10 km
  • Activităţi sportive: 200 m
  • Disco club: 10 km
  • Casino: 5 km
  • Parcul Național: 15 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
La 200 de metri există numeroase facilități sportive și recreative, cum ar fi tenis, mini golf, tenis de masă, bowling, închiriere de biciclete și altele asemenea.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Adria
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Nova Gradiška, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2023
Excelent

Apartamentele sunt îngrijite și curate și dotate cu tot ce aveți nevoie pentru un sejur scurt sau lung. Proprietarul este prietenos, accesibil și dispus să ajute cu orice. Plajele sunt literalmente la îndemână, la un minut de mers (cu un copil mic) indiferent de drum. Aproape întotdeauna găsești un răcitor, iar pentru copii există și o plajă cu nisip fin, cu o mare mică, unde sunt locuri în orice moment al zilei. Locul are suficiente cafenele, restaurante, pizzerii, magazine de cadouri... O mașină este literalmente inutilă (și o poți lăsa în parcarea rezervată la umbra de lângă apartament) pentru că totul este la câteva minute de mers pe jos. Orice recomandare pentru un apartament.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Multumesc

Dragă Andrija, Mulțumesc pentru comentariul tău frumos. A fost o plăcere să te cunosc pe tine și familia ta. Ești întotdeauna binevenit 😀

Kraków, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2020
Grozav, evadare!

Ideea spontană de a petrece o vacanță în Croația a fost o lovitură la 10. Proprietarii foarte drăguți, apartamente confortabile, curate și bine dotate. Locație fantastică - două plaje la aproximativ 100 m distanță, fiecare: una liniștită și liniștită la umbra de pini, cealaltă cu atracții, baruri, muzică. La fața locului există tot ce ai nevoie pentru a petrece o vacanță fără griji - vine în concordanță cu mirosul de specialități locale, magazine de suveniruri ... și un punct de pornire minunat. Recomand din toată inima să stai în apartamentele Adria. Vă mulțumim gazdelor pentru condiții fantastice pentru relaxare

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumesc!

Vă mulțumim pentru comentariul frumos și apartamentul îngrijit. A fost o adevărată plăcere să te avem ca oaspeți și să petrecem timp cu tine. Voi fi întotdeauna bucuros să vă văd aici în Petrčane :-)

Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2020
Excelent!

Aceasta este una dintre cele mai bune cazări în care am stat și, în caz contrar, călătorim foarte mult. Apartament extrem de curat, bine echipat, balcon suficient de mare încât să te poți bucura la maxim. Proprietarul este foarte amabil, mereu disponibil. Ne-a salutat cu o răcoritoare rece, ne-a oferit o prelată pentru mașină, astfel încât gudronul să nu picure pe mașină ... acestea sunt lucruri mici, dar aceste lucruri mărunte fac ca gazda să fie grozavă în ochii oaspetelui. Pentru fiecare recomandare!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoane cu handicap, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumesc

Mulțumesc pentru comentariul frumos. Voi ați fost oaspeți pe care i-am putea dori doar. Comunicare plăcută de la primul e-mail către apartamentul rămas în stare perfectă. Vei fi întotdeauna oaspeții noștri bineveniți :-)

Afișați toate recenziile
Tomislav Kuzmić Publicitate de la 2020
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Le dorim tuturor oaspeților noștri un sejur plăcut și plăcut în unitatea noastră. Bine ati venit!

Apartamente Adria listare a fost vizualizat de 46129 ori de la 24.04.2020.