Apartamente NadaPirovac - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.115 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Pirovac și regiunea Regiunii Sibenik!
Descriere detaliata

Apartamentele frumos mobilate și dotate (aer condiționat, SAT TV, internet) sunt situate lângă plaja principală (150 m), care are toate facilitățile necesare pentru copii și adulți: teren de volei pe plajă, trambulină, restaurante. Oferim 2 apartamente, un dormitor (2 persoane) și două dormitoare (2 2 persoane). Pentru mașina dvs. există, de asemenea, un loc de parcare la umbra și posibilitatea de a folosi un grătar comun și un duș în aer liber.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Puteți plăti în euro sau în kunas. Rezervările se vor face prin plata a 30% din suma sau prin acord. Veți primi un număr de factură de plată în avans prin e-mail la cererea dumneavoastră. Suma rămasă se plătește la sosirea în apartament. Taxa de împrumut NU este în preț. Cel mai bun timp pentru a ajunge este după ora 13, pentru calitatea pregătirii apartamentului și pentru a merge la 9. 30 de ore. Vă rugăm să aveți grijă cu atenție de apartament în apartament, și lăsați-l în mișcare. .
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 200 m
  • Farmacie: 200 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Oaspeții au un grătar comun și pot folosi un duș în aer liber. Dispunem de un spațiu de depozitare pentru biciclete, unde puteți explora mediul înconjurător pe trasee de biciclete existente. Există o excursie organizată la Kornati, puteți vizita Parcul Național Krka, Parcul Natural Vransko, ... La sfârșitul golfului Pirovac există și un noroi vindecător pe care vizitatorii îl folosesc din ce în ce mai mult de un an.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Nada
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
/, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Nada, August 2017
apartament frumos

Apartamentul este mare, frumos decorate și curat. Aproximativ 250 de metri de o plajă de nisip frumoasă și mare umbră-pin perfect. De asemenea, în apropiere sunt magazine, un centru de sănătate și de piață. Proprietarii, domnul și doamna sunt foarte prietenos.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
oaspeții bune

Vă mulțumesc foarte mult pentru un comentariu frumos. Mă bucur că ți-a plăcut în Pirovac că am fost confortabil în apartamentul nostru. Vino din nou.

Murska Sobota, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Nada, Iulie 2017
Super apartament

Apartamentul este foarte frumos decorate și curat și în apropiere de plaja (250 m), magazine (350 metri) și centrul orasului (500 m). Dimensiunea apartamentului este perfect, balcon mare este un plus suplimentar. Este, de asemenea, în apartament, cu tot ce ai nevoie de doi oameni. Proprietarul Nada este o doamnă foarte frumos.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Romantici,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
oaspeții confortabil și liniștit

Ne bucurăm că ți-a plăcut cu noi. Mulțumesc. Cele mai bune urări.

Nada Bokulić Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartamente Nada listare a fost vizualizat de 46121 ori de la 25.03.2016.