Apartamente DomitrovićPirovac - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.980 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Casă de familie recent renovată, cu 4 apartamente de lux complet echipate, într-o zonă liniștită din Pirovac. Toate mobilierele și toate aparatele sunt atent selectate pentru a atinge nivelul înalt și pentru a face oaspeții cât mai confortabili și pentru a se simți ca acasă. Distanța de centru și plajă este de aproximativ 5 minute de mers pe jos, până la primul magazin aproximativ 1 minut de mers pe jos. În apropiere se află NP Krka, Vodice, Lacul Vrana, Sibenik.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata în avans se plătește în cuantumul prețului de 2 nopți. Ora sosirii / plecării este de 10h / 16h, cu toate acestea, dacă apartamentul din ziua precedentă / următoare nu este închiriat, putem conveni asupra unei alte date de sosire / plecare.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 40 m
  • Restaurant: 200 m
  • Farmacie: 200 m
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Port: 200 m
  • Parcul Național: 30 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Oaspeții au la dispoziție două biciclete în mărime M și două biciclete în mărime L fie pentru închiriere de mai multe zile (contra cost), fie pentru o singură utilizare (gratuit). Fiecare apartament are un loc de parcare securizat în fața casei. Fiecare apartament este dotat cu facilitățile de baie și bucătărie necesare (săpun lichid, gel de duș, odorizant de aer, hârtie igienică, tablete pentru mașină de spălat vase, detergent de spălat vase și de mână, ulei de măsline, condimente).
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Domitrović
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Kępno, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2021
Vă recomand!

Apartament bine echipat. Frigider mare, mașină de spălat vase, cuptor și cuptor cu microunde + tot ce aveți nevoie în bucătărie. Paturi confortabile, curate și ordonate. Gazdele ajutătoare și foarte drăguțe. Contact excelent! Împrejurimi liniștite și smochine delicioase la îndemână. Surpriză de bun venit pentru oaspeți. Un punct de plecare ideal pentru excursii la Zadar, Trogir și Vodice sau pentru excursii la Kornati, Krka și altele. Vă recomand frumoasa insulă Murter cu minunata plajă Riva Podvrške, la 25 de minute de mers cu mașina. Il recomand cu drag!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Petra Kulić Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Sotul meu, familia lui si cu mine am amenajat noi apartamente de lux pentru a oferi oaspetilor ceea ce am dori sa fim intampinati atunci cand calatorim undeva. Sotul meu si cu mine suntem alergatori, suntem activi in trail running (in natura si pe dealuri) asa ca deseori calatorim si ne regasim in rolul de invitat. Comunicativ, ne place să socializăm și să întâlnim oameni noi.

Apartamente Domitrović listare a fost vizualizat de 31066 ori de la 30.07.2019.