Apartamente MaslinaPirovac - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 865 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 24 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Casa de apartamente este situată în frumosul oraș Pirovac, la doar aproximativ 280 de metri (3 minute) de plaja principală cu pietriș Lolić, care a primit Steagul Albastru și este considerată una dintre cele mai frumoase plaje din Dalmația de Nord. Oferă cazare în două apartamente noi, de înaltă calitate și moderne, pentru două până la patru persoane. Apartamentul mai mic este o garsonieră confortabilă. Apartamentele sunt dotate si cu plasa de tantari, astfel sejurul dumneavoastra va fi mai placut. Apartamentele au o intrare separată separată de intrarea gazdei și fiecare are propriul balcon. Igiena și curățenia apartamentului sunt foarte importante pentru noi. Fiecare apartament are propriul loc de parcare. Apartamentele au aer condiționat în fiecare cameră. Casa este situată pe o stradă liniștită și liniștită deasupra plajei cu pietriș Lolić și a unei păduri de pini și este un loc ideal pentru o vacanță în familie.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru sejururi mai mici de 4 nopti pretul este majorat cu 30%. Rezervarea este confirmată după o plată în avans de 30% în contul proprietarului casei. Soldul până la suma totală este încasat în prima zi a sosirii oaspetelui în apartament. Fumatul și animalele de companie sunt interzise în clădire. Sosire la apartamente după ora 14:00 și plecare până la ora 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 800 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 800 m
  • Farmacie: 800 m
  • Banca: 600 m
  • Oficiu poştal: 600 m
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 500 m
  • Aeroport: 50 km
  • Port: 700 m
  • Activităţi sportive: 300 m
  • Disco club: 800 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Maslina
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 24 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Čepin, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, Iulie 2023
Perfecţiune

Nu am experimentat ospitalitatea pe care am experimentat-o la doamna Marija și la domnul Stefan nicăieri în acești treizeci de ani de vacanță de vară. Oameni foarte primitori și călduroși. Ai senzația că ai venit să vizitezi vechii prieteni. Apartament foarte frumos, decorat modern si utilat complet. Apropierea de celebra plajă Lolić, la doar 4-5 minute de mers pe jos. Una peste alta de recomandat! Sper că voi reuși să obțin o programare în frumosul lor apartament. Încă o dată, un mare mulțumire Mariei și lui Štef!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Slavonski Brod, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, Iulie 2023
Doar laude

Pentru gazde, Mario și Stefano, laudele sunt în ordine. Gazde adevărate, cordiale, calde și amabile. Nu te simți ca un oaspete, ci ca și cum ai fi venit să vizitezi niște oameni dragi sau rude. Deși am închiriat doar un apartament, când am ajuns, am fost întâmpinați cu micul dejun și cafea, iar într-o zi gazdele au pregătit o prăjitură, care ne-a surprins. Apartamentul este ingrijit si curat. Toate laudele și recomandările.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Siklós, Ungaria
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, August 2022
Vacanță minunată în Pirovac

Apartament confortabil, bine echipat, aproape de plajă. Gazde prietenoase, amabile. Maria și familia ei au făcut totul pentru a ne face să ne simțim confortabil. Nu putem decât să vă recomandăm această cazare, nu veți fi dezamăgiți. Mulțumesc.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din maghiară - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Multumesc

Mulțumesc foarte mult. Ne-am bucurat. :)

Afișați toate recenziile
Maria Hrin Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Cehă, Slovaca,
Apartamente Maslina listare a fost vizualizat de 62703 ori de la 13.07.2015.