Apartamente IrenaPirovac - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.979 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 12 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele decorate luxos de pe plaja principală din Lolić, într-un mediu liniștit, au toate certificatul Like home. Fiecare apartament ocupa un etaj al casei si are intrare proprie. Apartamentul este compus dintr-un hol de intrare pentru valize, un living mare cu bucatarie, un dormitor, un hol mic si o baie. Livingul duce la o logie mare cu vedere la mare și apusuri romantice. Există o masă din lemn de tec și scaune pe logie. În living există o canapea de colț care poate fi transformată în două paturi dacă este necesar. Există un LCD/IPTV mare. Bucataria are vase pentru 6 persoane, masina de spalat vase, cuptor, gaz 3/1, frigider mare cu congelator, aparat de cafea, masa pentru 6 persoane. Spatiul este dotat cu aer conditionat si dispune de incalzire. Dulapul încorporat de pe hol are seif. Baia are cabina de dus, calorifer, uscator de par. Dormitorul are un pat de 160x200 si 90x200 cu saltele anatomice si iesire intr-o mica logie E. Sunt furnizate lenjerie de pat si prosoape pentru baie. Există jocuri de societate, ac și ață, protecție împotriva țânțarilor, șezlonguri, grătar, duș în curte

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face in euro in cont sau in numerar. Rezervarile se fac cu plata a 30% din pretul total al noptii. Check-in-ul se face după ora 14:00 și check-out până la ora 9:00. Vă rugăm să lăsați apartamentul ordonat și să gestionați lucrurile cu grijă. Pentru curățenia finală se aplică un cost suplimentar de 50,00 EUR și se plătește la sosire. Depozitul pentru eventuale daune se ridică la 200,00 EUR și se returnează după verificarea apartamentului.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Rambursarea avansului este posibilă numai în cazuri de „forță majoră”: - în cazul unei pandemii sau a unor circumstanțe similare imprevizibile, avansul poate fi transferat într-o altă perioadă convenită
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 200 m
  • Farmacie: 200 m
  • Banca: 200 m
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 200 m
  • Gară: 20 km
  • Aeroport: 50 km
  • Port: 200 m
  • Activităţi sportive: 100 m
  • Casino: 10 km
  • Parcul Național: 20 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
In curte puteti folosi dus cu apa calda, sezlonguri, gratar, biciclete de calitate. Parcare pentru 1 vehicul per apartament. Avem un loc pentru biciclete, cu ajutorul caruia poti face turul in zona mai larga, existand numeroase piste de biciclete. În apropiere, există posibilitatea închirierii unei bărci, hidrobiciclete etc., excursii organizate în Kornati, Puteți vizita orașe mai mari, puteți merge în Parcul Național Krka sau în Parcul Natural Lacul Vrana (rezervație de păsări, puteți și pescuit). ). Puteți folosi nămol medicinal (peloide) în partea de jos a golfului Pirovačka. Avem rachete pentru tenis, mingi, badminton, . Te vei simți ca acasă, confortabil, relaxat. Apartamentele au eticheta Safe stay in Croatia
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Irena
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 12 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Nazarje, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iunie 2020
Minunat apartament și locație

Familia mea și cu mine ne-am petrecut deja vacanța în această unitate de două ori. Apartamentul este foarte frumos, curat, confortabil și întreținut. Bucătăria are toate echipamentele necesare pregătirii meselor. De la balcon există o priveliște frumoasă asupra mării. Imprejurimile sunt linistite, asa ca il recomandam familiilor si oricui doreste o vacanta linistita. Doamnă Andreja, a fost mereu la dispoziția noastră, știa să ne sfătuiască dacă avem nevoie de ceva. De asemenea, i-a încântat pe copii cu clătite. Cel mai mult ne-a plăcut curtea împrejmuită, de la care se află doar câțiva pași spre o plajă foarte bine păstrată. În curte, copiii fără griji s-au bucurat de umbră și s-au jucat, în timp ce părinții se așază fără griji pe scaunele de punte, pe care oaspeții le pot duce și pe plajă. Iti recomandam!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Multumesc mult pentru comentariile frumoase

Ne bucurăm că ați avut o vacanță plăcută, sunteți întotdeauna oaspeții noștri dragi și buni și sperăm să vă vedem din nou anul viitor. Vă mulțumesc foarte mult pentru comentariile și recomandările frumoase.

Lug Poznanovečki, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iunie 2019
laudă

Am rămas la sfârșitul anului 6 al acestui an într-un apartament frumos, cu balcon. Apartamentul era dotat cu tot ce aveam nevoie și mai mult. Plaja noastră a fost chiar în fața apartamentului, ceea ce, bineînțeles, a fost minunat, având în vedere că am avut un copil de 14 luni. Temperaturi mai pure și excelente. Doamna Irena a fost foarte amabilă și prietenoasă. În general, suntem încântați de serviciu și de locația în sine.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Dragi și buni oaspeți

Mă bucur că ai fost frumos și că te-ai simțit bine. E bine pentru bebeluși. Ați fost oaspeții noștri dragi și buni, așa că sper că evenimentele se vor reuni din nou. Mulțumesc.

SEVNICA, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2018
Sărbători 2018

Apartament într-o locație superbă - chiar lângă mare, plaja este de aproximativ 50 m distanță, în apartamentul de care aveți nevoie de tot (am întrebat anterior sau au anumite lucruri și le-am furnizat)

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Oaspeții buni

Ma bucur ca v-ati placut, plaja noastra este cu adevarat minunata, din curtea pe care o veti afla pe plaja, toata lumea poate gasi o parte pe care o place si se bucura. Sper că vom vedea din nou evenimentul.

Afișați toate recenziile
Irena Meić-Sidić Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Sunt deja pensionat și îmi place să se ocupe cu oaspeții. Sunt deschis, onest, dragoste de oameni, eu sunt foarte activ și valoros. Am mai ales iubesc copiii. Bucuros merge cu soțul ei în activități de pescuit, în domeniile lectură plante, de a citi și smochine uscate și roșii, face conserve, du-te la recolta de măsline. Îmi place să zbaturi un caiac, așa că am vizitati Pirovac Bay. Îmi place să gătesc, și se angajează plante sălbatice, scoici si orice altceva poate oferi. Am conduce o masina, o baie bună. Afacere turism doi ani de noua noastră casă. Utilaje-le foarte bine, pentru că am vrut ca oaspetii nostri sa se simta mai bine decât acasă, așa că am acordat o atenție la fiecare fotografie sitnicu.Volim în sus în timp ce în calculator am cam 50.000 de site-ul fotografija.Svoju I-a creat și a adăugat o mulțime de fotografiile mele .I au un profil de facebook și care se uređujem.Sa regulat oaspeții se pot conveni în croată, germană, slovenă, un pic de engleză, în maghiară. Îmi place vara, și se ocupă cu oaspeții este o plăcere și o provocare. Fiecare oaspete ma dedic la maxim, și vreau ca toată lumea să se simtă confortabil și mulțumit. Ei au devenit parte din familia mea.

Apartamente Irena listare a fost vizualizat de 78461 ori de la 07.04.2014.