Vila Vinkovi dvoriPisak - Regiunea de Split

Ratinguri oaspeți bazat pe 30 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Vinko curte casa este situată într-un sat mic și liniștit Pisak de pe coasta dalmată, între Split și Makarska, la numai 40 km de Split. Vinkovi curte au posibilitate de 8 persoane, este format din două etaje spațioase, fiecare conținând o terasă mare pentru o zi întreagă, o bucătărie și living modernă, baie cu duș masaj, două camere confortabile și aerisite, cu aer condiționat, Wi-Fi, LED TV și SAT antenă, în condiții de siguranță ... apartament la parter are o terasă spațioasă și mobilată, cu grătar, și un apartament la primul etaj are, de asemenea, o terasă spațioasă și mobilată, cu o vedere frumoasă la mare și insula Brac. Mai multe tipuri de plaje frumoase, care sunt situate chiar sub casa Vinkovi Instanțe aproximativ 150 de trepte cunoscut pentru marea sa limpede ca cristalul și transparent și culcat pe pietricele și pietriș ei fiecare oaspete oferă o oportunitate ideală pentru o zi plină de înot, de relaxare și se bucură de soare și mare pe parcursul celor concediu.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Prețurile sunt pentru 4 persoane: Sosire: Sambata de la ora 15:00 Check out: Sâmbătă până la 09:00 Conditii de plata: - 30%, în avans, în confirmarea rezervării - 70% la sosire Condiții generale de anulare și restituire: - În caz de anulare 120 de zile înainte de data rezervării am 100% de restituire - În cazul anulării de la 60 până la 119 de zile înainte de data rezervării, vă restituie 50% - În caz de anulare 59 de zile sau mai puțin înainte de data rezervării, nu se mai întorc - În cazul anulării, fondurile plătite neutilizate pot fi folosite anul viitor
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 100 m
 • Plajă: 100 m
 • Centru: 800 m
 • Alimentara: 800 m
 • Restaurant: 800 m
 • Doctor: 17 km
 • Farmacie: 8 km
 • Banca: 8 km
 • Oficiu poştal: 8 km
 • Staţie de gaz: 17 km
 • Staţie de autobuz: 17 km
 • Gară: 40 km
 • Aeroport: 50 km
 • Port: 23 km
 • Activităţi sportive: 100 m
 • Disco club: 23 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 30 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Ines Hamburg, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A8 Septembrie, 2018
Casa foarte frumoasă și bine întreținută

Am fost 16 zile în (Vinkovi Dvori) și am avut un timp foarte frumos acolo. Casa este foarte frumos decorată. Totul era foarte curat și ordonat. Vederea de pe balcon este frumoasă. Dar, de asemenea, grădina și terasa sunt minunate. Chiar și de la cadă cu hidromasaj aveți o vedere minunată la mare. Calea către golf este foarte plăcută cu scările. În mai puțin de 5 minute de mers pe jos vă aflați pe marea cristalină. Minunat! Copiii se distrau foarte mult în sala de jocuri și în jacuzzi. Vlasta este o minunată, de ajutor Hostess. Chiar înainte de rezervare și, de asemenea, la fața locului, a fost întotdeauna disponibilă și a răspuns rapid. Dacă ne întoarcem în această zonă, am face imediat rezervarea casei.

Recomandat pentru: Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Natalia Świdnik, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A8 Septembrie, 2018
O odihnă adevărată

Îi recomand tuturor să se relaxeze în Vinkovi Drovi, aici vă puteți relaxa cu adevărat. Casa este mobilată cu gust, tot ce aveți nevoie este la hotel pentru oaspeți. Jacuzzi și o sală de joacă pentru copii este un mare avantaj al acestui loc. Lângă casă sunt plaje intime, cu o frumoasă priveliște asupra Rivierei Makarska. Proprietarul facilității este o persoană bună care se asigură că oaspeții sunt mulțumiți de șederea lor. Vom reveni cu mare plăcere!

Recomandat pentru: Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Adam Żywiec, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A8 August, 2018
Locul minunat pe Pământ

Vederi frumoase, un loc foarte calm. Vă puteți relaxa și bucurați-vă de liniștea vie pentru o clipă. Casa este foarte curată, aveți totul la dispoziția dumneavoastră. Puteți să vă odihniți pur și simplu. Acesta a fost cel mai bun apartament din Croația până în acest moment. Vă privește, Vlasta.

Recomandat pentru: Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Vlasta Antunovic Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,