Apartamente TeaPodaca - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente moderne în centrul Podaca pe Riviera Makarska. O frumoasă plajă cu pietriș se află la 100 de metri de casa. Apartamentele sunt ideale pentru familiile cu copii. În termen de 20 de metri există un diapozitiv cafenea, magazin, magazin alimentar, loc de joaca, parc și apă. Pe lângă casa este un drum spre satul vechi, unde puteți vizita biserica din 1963. Ideal pentru iubitorii de natură. Datorită legăturilor excelente de transport, oaspeții au posibilitatea de a merge în excursii de o zi (Dubrovnik, Mostar, Makarska, Split, Medjugorje, gura de vărsare a râului Neretva, Bacina Peninsula Lakes ..) Fiecare apartament are o suprafata de 50 m2 și constă din următoarele prosotrija: living cu bucatarie si sufragerie, hol, baie, dormitor cu WC și balcon asociat. Parcarea este împrejmuită și este situată în interiorul clădirii. Toate apartamentele au aer condiționat, TV / satelit (camera de zi), Wi-Fi, filtru de cafea, în condiții de siguranță. .

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Atunci când o rezervare este obligat să plătească un avans de acord cu proprietarul. Ora de sosire este între 14 00 și 20 00, și ora de plecare între 6 și 00 9 din 00th Plata restului de bani se face imediat după sosire. akođer trebuie să plătească un depozit care va fi rambursat la plecare, în cazul în care se constată că nu există nici o deteriorare a apartamentului.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 20 m
  • Alimentara: 20 m
  • Restaurant: 20 m
  • Doctor: 1 km
  • Farmacie: 4 km
  • Oficiu poştal: 1 km
  • Staţie de gaz: 4 km
  • Activităţi sportive: 10 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Oaspeții pot închiria pe plaja un jet ski, bărci cu pedale, banane și altele asemenea. Ele pot aranja, de asemenea, o excursie cu barca.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Tea
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
VUKOVAR, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2022
O vacanta minunata

Apartamentul este frumos. Curat, frumos decorat, aerisit. Are o baie și o altă toaletă separată. Aer conditionat, TV atat in living cat si in dormitor. Este aproape de tot - plaja este chiar în josul străzii. Și o plajă frumoasă, cu multă umbră. Magazinul este la 20 de metri de apartament. Pe lângă chioșc, restaurant, brutărie, parc... Este la 2 km de Zaostrog, o promenadă pe malul mării și ești acolo în jumătate de oră. Apartamentul dispune de parcare pazita. Totul este minunat și avem doar cuvinte de laudă. Atat pentru apartament cat si pentru proprietara, Thea, care este minunata, amabila, discreta si mereu disponibila. Vom reveni cu siguranță!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Čakovec , Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iunie 2020
Vacanță grozavă

Apartamentele corespund tuturor celor de mai sus. Curat și confortabil pentru o familie cu 4 membri ca a noastră. Gazdele sunt utile și gata să vă ajute cu tot ce aveți nevoie. Deși de-a lungul autostrăzii o izolare fonică excelentă, așa că ai liniștea ta. Două plaje la care ai 5 minute pe jos. Potrivit pentru o vacanță liniștită, dar și activă. Cu siguranță vă recomandăm.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Rijeka, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iunie 2020
Vino și tu

Apartament foarte frumos și curat, plajă frumoasă în apropiere și gazde foarte politicoase. Mă întorc definitiv. Orice recomandare.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Tea Šetka Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Tea listare a fost vizualizat de 42704 ori de la 12.01.2018.