Apartamente Porat VelaPodgora - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.979 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente complet echipate, reconstruite și finalizate în iarna anului 2017. Fiecare apartament este decorat cu grijă cu o mulțime de detalii, pentru a vă face să vă simțiți confortabil acasă. Fiecare apartament este special în ceva și satisface nevoile și capacitățile fiecărui oaspete.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a rezerva datele dorite, este necesar să plătiți în avans 30% din suma totală printr-un cont bancar, iar restul până la valoarea totală a sexului se încarcă în numerar la sosirea la facilitate. Anularea este posibilă în cel mult 45 de zile de la data sosirii, cu rambursarea depozitului. După această perioadă, rambursarea avansului nu este posibilă. Vă dorim o vacanță de neuitat și să știm că sunteți întotdeauna pe primul loc.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 30 m
  • Plajă: 20 m
  • Centru: 60 m
  • Alimentara: 20 m
  • Restaurant: 10 m
  • Farmacie: 500 m
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 10 km
  • Aeroport: 100 km
  • Parcul Național: 35 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Prețul apartamentului include un loc de parcare gratuit și taxa turistică. De asemenea, după o călătorie lungă, vă așteaptă o băutură gratuită de bun venit, pentru a vă putea îndrepta către plajă odihnită cât mai curând posibil. Animalele de companie sunt binevenite gratuit.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Porat Vela
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Dolný Kalník, Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în A3+2, Iulie 2020
Minunat!

Am stat la apartamentul „obor” cu trei copii din 24.7.2020 - 30.7.2020 și am fost foarte plăcut surprinși. cazarea era nouă, curată, spațioasă (ca acasă). am fost în Podgora pentru a patra oară, dar aceasta a fost cu siguranță cea mai bună cazare. proprietarii erau foarte drăguți. totul era aproape - plajă, brutărie, restaurante ..

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Podgora, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Porat Vela, August 2019
Un loc minunat

Podgora este un loc frumos, nu prea mare, nu prea mic, vă puteți relaxa cu ușurință și mânca mâncare bună. Apartamentul în sine arată exact ca imaginile, are tot ce ai nevoie - farfurii, vase, mașină de spălat vase, mașină de spălat. Este situat chiar pe plajă și port. Proprietarii sunt extrem de drăguți și de mare ajutor, vorbesc foarte bine engleza. O surpriză plăcută ne-a așteptat în frigider. Recomand cu drag.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Sandomierz, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Porat Vela, August 2018
Kala

Ne-am petrecut vacanța în Porat Vela. Locație excelentă, aproape de plajă. Apartament foarte frumos, curat și confortabil. Vă recomand acest loc.

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Matija Grofelnik Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Porat Vela listare a fost vizualizat de 33653 ori de la 22.02.2018.