Apartamente KaroPodstrana - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 27 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Ne aflăm în Podstrana. Locul este situat între două orașe, Split și Omis. Casa este situata la cativa pasi de mare. Avem o curte mare unde sunt mese si scaune pentru fiecare apartament, gratar, leagan, sezlonguri, dus exterior. Din curte ajungeți la o plajă cu pietriș unde există șezlonguri pentru fiecare dintre oaspeții noștri. Casa are propriul loc de parcare. Fiecare apartament are balcoane cu vedere la mare. Oaspeții noștri adoră produsele noastre locale. In apropiere se afla un parc pentru copii, parc acvatic, loc de joaca cu echipament de exercitii, teren mic de fotbal si volei. Poziția dintre orașele Split și Omis oferă o ofertă turistică bogată, de la obiective istorice la sporturi de adrenalină. Sunt organizate diverse excursii cu barca pe insule. Zona noastră este bogată în munți stâncoși și înalți care de pe vârfurile lor oferă priveliști ale mării și dezvăluie toată diversitatea acestei lumi impresionante. Munții noștri abundă în trasee de drumeții și facilități. Râurile noastre te lasă fără suflare cu frumusețea lor.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Se achita cash, iar la rezervare este necesara plata unui anumit avans pentru siguranta reciproca a rezervarii. Trimitem o confirmare scrisă a rezervării (voucher). Ora de sosire la 14:00 și plecare la 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 6 km
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 400 m
  • Farmacie: 400 m
  • Banca: 6 km
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 6 km
  • Staţie de autobuz: 12 km
  • Gară: 12 km
  • Aeroport: 30 km
  • Port: 3 km
  • Activităţi sportive: 50 m
  • Disco club: 3 km
  • Casino: 3 km
  • Parcul Național: 60 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Întotdeauna ne întâmpinăm oaspeții cu o băutură de bun venit pe care o producem singuri. În plus, oaspeții noștri pot degusta și cumpăra uleiul nostru de măsline extravirgin de casă, vin alb și roșu, bere artizanală și prosecco - vin de desert făcut din struguri uscați la soare.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Karo
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 27 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Schlagenthin, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, August 2021
De nedescris

Am petrecut 10 nopți aici și tot ce putem spune este că ne vom întoarce cu siguranță. Parcă veneai acasă din primul minut. Totul era în regulă. În acest fel, dorim să vă mulțumim din nou tuturor pentru că ați făcut posibilă transformarea acestei sărbători de neuitat.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Draga noastra ...

iti multumesc din suflet pentru un comentariu atat de frumos. Ați fost dragii noștri oaspeți și așteptăm cu nerăbdare revenirea voastră :-)

Sveti Ivan Zelina, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, August 2020
O vacanță minunată

Am petrecut două săptămâni în apartament. Tot ceea ce este scris în descrieri și prezentat în imagini nu poate evoca echipamentul apartamentului și întreaga gospodărie, poziția unică, proximitatea mării și priveliștea oferită. Totul este mult mai frumos în realitate. Proprietarii (Željko și Senka) sunt oameni minunați care sunt disponibili în orice moment și verifică dacă oaspeții lor sunt mulțumiți și dacă au nevoie de ceva. Oaspeții au posibilitatea de a cumpăra produse agricole locale (ulei de măsline virgin premiat, vinuri albe și roșii excelente, nuci, cireșe, prosecco), iar la plecare fiecare oaspete primește hamsii, ulei de măsline și vin. Vacanța pe care am petrecut-o a fost una dintre cele mai frumoase, ne-am odihnit cu adevărat și ne-am relaxat și credem că vom reveni să o facem din nou.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Draga noastra ...

multumesc din suflet pentru minunatul comentariu. Ați fost oaspeții noștri dragi și sperăm să ne revedem :-)

Wien, Austria
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, August 2020
Ca în paradis

Am petrecut o săptămână în apartament. Apartamentul este bine echipat (chiar mai bine decât în imagini), priveliștea este unică, marea este aproape conectată la terasă. În grădina mare a apartamentului fiecare apartament avea propria masă la umbră și terasa cu vedere la mare este de asemenea disponibilă în fiecare apartament. Magazin alimentar este în imediata apropiere și unele restaurante, de asemenea. Proprietarii sunt oameni minunați care își ies în cale pentru a face oaspeții să se simtă confortabil. Șezlongurile de plajă care se află chiar în fața casei de pe plajă sunt incluse în prețul de peste noapte. Am fost plăcut surprinși când gazda a pregătit șezlonguri pentru toți oaspeții săi de pe plajă, dimineața devreme, în timp ce dormeam în continuare, întrucât mulți vizitatori ai plajei erau așteptați în acea zi și el dorea ca noi să avem cele mai bune locuri. După cum vedeți, gazdele sunt oameni minunați care ne-au oferit hamsii, ulei de măsline și o sticlă de vin roșu pentru a-și lua rămas bun. Dacă îți dorești o vacanță liniștită și frumoasă și multă relaxare, ai ajuns la locul potrivit.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Draga Svjetlana ...

hvala od srca na prekrasnom komentaru. Bili ste naši dragi gosti i veselimo se vašem povratku :-)

Afișați toate recenziile
Željko Karaman Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Dragi utilizatori ai acestui site, vă salut cordial. Numele meu este Željko Karaman, am 69 de ani și sunt un om de familie. Locuiesc în Podstrana lângă Split. Familia mea are o casă cu apartamente chiar lângă mare. Suntem implicați în turism de mult timp și avem oaspeți care se întorc cu bucurie la noi. Vă așteptăm aici cu miros de mare și diverse produse locale. Bine ati venit :-)

Apartamente Karo listare a fost vizualizat de 112017 ori de la 18.03.2015.