Apartament MarijaPoreč - Istria

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Poreč și regiunea Istria !
Descriere detaliata

Pe frumoasa coasta Istria, este un loc fermecător în Marea Mediterană - Orașul Porec. Apartament de Marija este situată într-un sat liniștit Finida, care este de numai 20 de minute de mers pe jos la frumosul centru al orașului. Cea mai apropiata plaja este la 10 minute de mers pe jos de la apartament, lângă hotel Pical și Hotel Zagreb. Apartament de Marija oferă două dormitoare mari, living spatios cu TV cu canale prin satelit și o bucătărie complet utilată. Apartamentul are o terasa, care este perfect pentru o noapte de socializare cu băutura dumneavoastră preferată. Printre altele interval de obicei, este dotata cu aer conditionat, WiFi, mașină de spălat, mașină de spălat vase, cuptor cu microunde, parcare privată și o zonă de grătar în grădină.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru rezervări nu este necesară plata în avans. ora de sosire ideală este de 13, 00 oră în timp ce jepredviđeno ora de plecare până la ora 10.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 400 m
  • Plajă: 400 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 200 m
  • Staţie de gaz: 200 m
  • Staţie de autobuz: 1.5 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Porec a fost numit ca fiind una dintre destinațiile de top din Croația. Orice ai vrea, în Porec are. Naviga barcă cu pânze și se bucură de una dintre cele mai frumoase apusuri de soare, închiriere biciclete și de a descoperi traseul personalizat pe fosta cale ferată Parenzana. Porec este un oraș a cărui Basilica a găsit printre valorile protejate de pe lista UNESCO, orașul din care este dificil de a merge și în cazul în care este încă întoarcere valabilă, orașul care pune stăpânire sufletul și să ia departe inima, în care va cădea în dragoste și întotdeauna vin înapoi.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Marija
Marija Kurelić Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană, Slovenă,
Apartament Marija listare a fost vizualizat de 11696 ori de la 26.01.2017.