Apartamente Ana & MarinaPoreč - Istria

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Poreč și regiunea Istria !
Descriere detaliata

Apartamentele "Ana" și "Marina" se află într-o casă de lux nou construită în așezarea Varvari. Apartament "Ana" este situat la parter, în timp ce apartamentul "Marina" se află la primul etaj. Deși apartamentele sunt situate în imediata vecinătate a Porečului, ele oferă o oază de liniște și relaxare cu poziția lor. Poziția excelentă a apartamentelor "Ana" și "Marina" oferă o mulțime de locații atractive și site-uri valoroase de vizitare a obiectivelor turistice. La numai 3 km se află centrul istoric al orașului Poreč, plaje atractive, restaurante de lux, baruri de vinuri, cafenele și cluburi de noapte. În apartamentele "Ana" și "Marina" există o curte spațioasă cu un șemineu în aer liber care vă permite să vă bucurați de grătar. De asemenea, în curte există parcare gratuită și o grădină de ședere setată pentru cafea dimineața și o băutură rece după-amiaza. Ambele apartamente sunt dotate cu semnal Wi-Fi, aer condiționat, mașină de spălat, fier, uscător de păr, prăjitoare de pâine, încălzitoare de apă și toate celelalte aparate necesare pentru o ședere confortabilă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se efectuează în ziua sosirii și la momentul acordului se plătește cu plata în avans de 15% din valoarea totală a cazării. Un astfel de avans oferă clienților securitate de cazare. În cazul anulării rezervării, avansul este nerambursabil. Timpul ideal de sosire este de 15 ore și timpul de plecare până la 10 ore. La predarea cheilor, locatarul primește 50 € ca asigurare împotriva posibilelor daune. Dacă, înainte de plecarea oaspetelui, se constată condiția menționată, asigurarea va fi returnată, în caz contrar locatorul va păstra 50 € ca despăgubire pentru prejudiciu.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 3 km
  • Plajă: 3 km
  • Centru: 3 km
  • Alimentara: 1.5 km
  • Restaurant: 500 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
În plus față de prețul de închiriere, este inclusă în preț o sticlă de vin din Istria de vinificatori locali cu un castron de fructe și o sticlă răcită de apă minerală și necontaminată.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Ana & Marina
Anamarija Blažević Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Apartamente Ana & Marina listare a fost vizualizat de 11698 ori de la 04.02.2019.