Apartamente Sobe GoraPosedarje - Regiunea Zadar

preț de la LEI 965 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Posedarje și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Apartament LAVANDA și apartamentul MASLINA sunt situate în partea de sud a parterului. Apartamentele au balcoane cu vedere la mare și o grădină frumoasă înconjurată de verdeață și palmieri. Apartamentele au o cameră cu două paturi, un pat suplimentar pentru copil (160 x 180) și o baie. Fiecare apartament are propria sa bucătărie de grădină, construită în piatră dalmată și mobilier din lemn, și este o combinație specială de vechi și noi. Fiecare bucatarie are: vesela si tacamuri, cuptor, frigider, congelator, cuptor cu microunde, masina de cafea, masina de spalat vase, ceainic, toaster, cârpă și șemineu. Apartament BONACA este situat la primul etaj al nord-vestului, unde de asemenea, din partea vestică a balconului, aveți vedere la mare. La parter există un grătar. Apartamentele sunt situate într-o zonă liniștită, fără mulțime și zgomotul orașului. De la plajă se află 100m distanță, iar la centru se poate ajunge pe jos la 7 minute. Pentru fiecare apartament există un loc de parcare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Vom răspunde la întrebarea dvs. în termen de 24 de ore. După confirmarea rezervării, vă vom trimite o plată în valoare de 35%; furnizați-ne o confirmare (copie a plății) băncii dvs. cu privire la plata după plata dvs. Restul soldului va fi plătit în ziua sosirii. Vă vom emite o confirmare scrisă a plăților efectuate de fiecare dată. Dacă anulați rezervarea cu cel puțin 60 de zile înainte de ședere, vă vom restitui o rambursare. Dacă anulați 60 sau mai puține zile înainte de începerea șederii, nu vom putea restitui garanția sau nici o sumă plătită. Cu plata în avans vă vom oferi toate notificările de sosire. Depozitul în caz de daune se ridică la 150 € (PENTRU APARTAMENTE) - va fi returnat la sfârșitul sărbătorii dumneavoastră.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 400 m
  • Farmacie: 700 m
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 45 km
  • Staţie de autobuz: 1 km
  • Aeroport: 25 km
  • Activităţi sportive: 1 km
  • Disco club: 20 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Sobe Gora
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Wetter, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Septembrie 2021
Casă de piatră

Acest loc este atât de grozav. Ne-am simțit foarte confortabil cu Gordana. Ea a mobilat casa cu atâta dragoste și gust. Totul este acolo de ce aveți nevoie și mai mult. Fiecare detaliu se potrivește. Este atât de drăguță și îi pasă de bunăstarea oaspeților ei. Totul curat. După cum se spune, poți mânca de la pământ. Este atât de curat cu ea. Mulțumesc Gordana. Oricând. Vom veni să te vizităm anul viitor când treci prin. Cumpărați coniac de măsline. Multe mulțumiri ție

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Gordana Klanac Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Germană,
Apartamente Sobe Gora listare a fost vizualizat de 11293 ori de la 17.04.2018.