Apartamente StelaPag Povljana - Insule croate

preț de la LEI 1.238 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Pag Povljana și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartamente recent renovate și complet echipate (50 m2 terasă 12 m2), la primul etaj al unei case de familie, într-o zonă liniștită din Povljana. Apartamentul este format dintr-un living mare cu zonă de luat masa și bucătărie, dormitor cu pat dublu, baie cu toaletă, hol și o terasă acoperită cu vedere la mare. În camera de zi există o canapea extensibilă. De asemenea, avem un pat suplimentar pentru un copil, după cum este necesar. În grădină există un grătar disponibil oaspeților noștri. Facilitatea este situată la 5 minute de mers pe jos de centru și la 10-15 minute de mers pe jos de plaja Du. De la apartament la plajă există câteva minute cu mașina, iar parcarea gratuită este chiar lângă plajă. Marea caldă și superficială cu nisip este ideală pentru familiile cu copii. Apartament Adam-70 m2 (4 1) este un apartament confortabil cu trei dormitoare, cu grădină, căsuță și duș solar. Există o piure în bucătărie. pentru spălatul vaselor ,. Vino și simte combinația dintre natură și liniște relaxantă și înot în marea limpede. Mai multe la: http // www. apartment-stela-povljana. hr YouTube: Stela Maris și Stela Maris Orange Povlj

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Prețul cazării este de la 35 € -65 € / noapte, în funcție de data rezervării. Prețul include taxele și utilizarea aerului condiționat. Rezervarea este considerată o plată în avans confirmată de 20%. Pe lângă chirie, prețul include taxe, consum de apă, electricitate, utilizarea aerului condiționat și a lenjeriei de pat și curățarea finală a apartamentului. Sosire: 13:00 în continuare Plecare: până la 10:00
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Dragi oaspeți, sunteți bineveniți în gospodăria noastră și în aceste circumstanțe neobișnuite. Datorită situației cauzate de pandemie, vă puteți anula rezervarea cu până la 7 zile înainte de sosire, cu o rambursare de 100% a avansului. Dacă anulați în termen de 7 zile înainte de sosire, vom păstra integral plata în avans. Aceste reguli vor fi valabile până la sfârșitul măsurilor de urgență!
Distante
  • Mare: 600 m
  • Plajă: 900 m
  • Centru: 400 m
  • Alimentara: 400 m
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 200 m
  • Farmacie: 500 m
  • Banca: 8 km
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 8 km
  • Staţie de autobuz: 8 km
  • Gară: 40 km
  • Aeroport: 40 km
  • Activităţi sportive: 200 m
  • Disco club: 35 km
  • Casino: 40 km
  • Parcul Național: 50 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
Coordonatele apartamentelor „Adam” și Stela Maris 44.350012 15.112566 Sunt posibile excursii la Parcul Național Paklenica (50 min. Cu mașina), Parcul Național Krka (90 min. Cu mașina), Parcul Național Kornati (plimbare cu barca din Pag). O jumătate de oră cu mașina veți ajunge la Novalja și faimoasa plajă Zrće și la aproximativ 40 de minute cu mașina până la Zadar. Plaja este nisipoasă și cu pietriș și este parțial situată într-o pădure de pini care oferă umbră pe tot parcursul zilei. O caracteristică specială a plajei este noroiul vindecător. Posibilitatea de a închiria o barcă.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Stela
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 15 opinii
Korog, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Stela, August 2021
Toate recomandările și complimentele!

Nu există suficiente cuvinte bune pentru a descrie aceste gazde minunate. Toate recomandările și complimentele! Apartamentele sunt curate, ordonate, ca să nu mai vorbim de gazde. Oameni minunati. Încă o dată, vă mulțumesc pentru tot !!!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Stela, August 2021
Toate 5

Spațiu curat și ordonat, mai bun decât în imagini. Proprietarii cordiali și discreti. Impresie generală pentru fiecare compliment

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Stela, Iulie 2021
Recomandări sincere pentru cazare

Stăm aici de trei ani la rând. Proprietarii sunt cordiali, amabili, profesioniști, iar apartamentul este excelent (bine echipat și perfect curat). Acest tip de ospitalitate a proprietarului este unul dintre motivele pentru care iubești permanent un loc (în acest caz este insula Pag).

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Damir Matijević Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Bine ai venit, dragi vizitatori!

Apartamente Stela listare a fost vizualizat de 60898 ori de la 02.02.2015.