Apartamente Haus MilkaPremantura - Istria

preț de la LEI 2.223 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Premantura și regiunea Istria !
Descriere detaliata

Facilitatea este situata in cartierul Munte, intr-o zona linistita a Premantura, langa mare la 7 minute la aproximativ 400 de metri de mers usor pana la mare si prima plaja. Plaja este stâncoasă, cu pietriș, ușor nisipoasă și betonată, complet adaptată pentru persoanele cu deficiențe de vedere.Clădirea a fost construită în 1985 și are 3 apartamente, 2 x 8 persoane. Fiecare apartament are intrarea sa separata si terasa proprie. In curtea de 900m2 este multa verdeata, mai multi pomi fructiferi si smochini, piersici, caise, lamaie, mandarine, cirese, portocale,. Parcarea este gratuită în curte pentru 6 mașini din care 3 locuri de parcare sunt acoperite. Masă mare pentru 12 persoane sub viță de vie cu struguri pe care oaspeții îi pot culege și consuma singuri, Lângă masă există un grătar pe care oaspeții îl pot folosi și ei. Aerul conditionat in apartamente este inclus in pretul de inchiriere al apartamentului.Bautura de bun venit este gratuita si mai ales proprietara Grapa.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La rezervarea apartamentului se plătește un avans de 100 - € în contul bancar, iar restul la sosire în timpul sejurului. Ora ideală de sosire este de la ora 12:00 și de plecare până la ora 10:00. Beneficii de plata: La preturile existente oferim 5% Gratis in perioada V si VI si IX si X luna, indiferent de durata sejurului. Beneficii de plata: La preturile existente oferim 10% Gratis in perioada VII si VIII luni pentru sejururi de 14 zile sau mai mult.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 400 m
  • Plajă: 400 m
  • Centru: 400 m
  • Alimentara: 400 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 10 km
  • Farmacie: 4 km
  • Banca: 400 m
  • Oficiu poştal: 10 km
  • Staţie de gaz: 4 km
  • Staţie de autobuz: 400 m
  • Gară: 13 km
  • Aeroport: 15 km
  • Port: 5 km
  • Activităţi sportive: 1 km
  • Disco club: 12 km
  • Casino: 12 km
  • Parcul Național: 1 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
La sosire oferim o băutură de bun venit care este inclusă în preț. Printre altele, o băutură la alegere și Grap, pe care îl fac în calitate de gazdă a facilității. Oaspeții noștri au posibilitatea de a folosi mașina de spălat. Un animal de companie este permis în casă.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Haus Milka
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Nowy Sacz, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A6+2, Iulie 2021
Vacanță grozavă

Gazdele sunt oameni primitori, amabili și prietenoși. Întotdeauna zâmbitor și gata să ajute. Apartamentele sunt grozave, mari, confortabile și foarte bine echipate (două băi!). Parcare la proprietate. 5 minute de mers pe jos de plajă, zonă foarte liniștită. Recomand sincer. Jerzy (Darko) din Polonia

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Nowa Ruda, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Haus Milka, Iulie 2020
Vacanțe minunate!

Recomand cu drag, am fost cea mai bună săptămână a vacanței noastre, un loc minunat, aproape de toate, oameni grozavi ai lui Josef și Milka. Merită recomandat. Vom reveni cu siguranță!

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Zahvala

Mi dmo as sretni i zahvalni što ste Vi bili zadovoljni sa smještajem i sa nama și asta ne va obavezuj ne da budemo još bolji Lijepi pozdrav de la MIlke și Josip și de la Premanture

vrhnika, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Haus Milka, Iunie 2020
Foarte plăcut

Localnicii sunt prietenoși și mereu disponibili. Gratarul este foarte practic. Mediul este liniștit și nu departe de mare. Camera A2 + 2 este rece și confortabilă.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumiri

Vă mulțumim pentru complimentele frumoase pentru care ați fost mulțumiți de noi de cazare și de orice altceva Salutări de la Milka și Josip de la Premantura

Josip Zvonarek Publicitate de la 2020
Vorbește:
Croată, Germană,
Mai multe despre proprietar

Ma numesc Joseph si am 70 de ani si vorbesc germana precum si sotia mea Milka. Suntem oameni comunicativi și suntem fericiți să ajutăm și să explicăm oaspeților noștri ce le interesează

Apartamente Haus Milka listare a fost vizualizat de 22319 ori de la 04.02.2020.