Apartamente GardelinPremuda - Insule croate

preț de la LEI 1.114 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartament Gardelin este situat în centrul orașului, într-o zonă liniștită a insulei Premuda. În apropiere se află un loc de joacă, biserica, magazine și oficiu poștal, iar plaja este la 15 minute de mers pe jos. Sunt asigurate locuri de parcare, aer conditionat, pătuțuri, filtru de cafea, ceainic electric, mașină de spălat. O terasă mare oferă o cafea de dimineață și briza de după-amiază.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervari se pot face prin e-mail sau telefon. Rezervarile sunt confirmate cu plata de 20%. Plata în numerar la finalizarea de odihnă.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 800 m
  • Plajă: 800 m
  • Centru: 50 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 700 m
  • Oficiu poştal: 40 m
  • Activităţi sportive: 10 m
  • Parcul Național: 60 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Băutură de bun venit inclus.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Gardelin
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iulie 2023
Fantastic

Pentru prima dată, o familie de patru a decis să-și asume un risc și să meargă spre necunoscut. Într-un apartament spațios, îngrijit și utilat, cu o terasă privată și toate facilitățile necesare în apropiere, s-a bucurat și, cel mai important, s-a odihnit ca niciodată. Îl recomandăm tuturor celor care s-au săturat de scutere, mesteacăn și plaje aglomerate, muzică tare și indivizi talentați urlatori. Dorim să mulțumim gazdelor extrem de amabile pentru ospitalitate, barba Leon și mătușa Zdenka, ne vedem la anul!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Ajdovščina, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Gardelin, August 2017
cazare

Familia privată Smirčić recomanda foarte puternic, la fel de mult politicos si de ajutor. Apartamentele sunt curate în îngrijite și dotate cu ceea ce ar trebui să fie. Lângă oficiul poștal, magazine și un loc de joacă pentru copii. Insula are nici un trafic, deci este de copii în condiții de siguranță. Totul a fost mare, așa că vă mulțumesc foarte mult pentru amintiri frumoase!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Kranj, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Gardelin, Iunie 2015
Fantactic pentru copii

La familia Smircic vom petrece o vacanță minunată. Apartamentele sunt situate în centrul localității, în plus față de terenurile de joacă și biserici pentru copii. Ele sunt frumoase și moderne, cu aer condiționat. preșcolarii noștri au putut să fie difuzate în mod liber în jurul valorii, nu exista masini. În curând ei găsesc o companie, în luna iulie există unii copii locali care vin la insula în vacanță în bunicile și bunicii. 50 m distanță este un magazin mic, în cazul în care ne-am plimbat prin conuri și lumini. Si asta este, în măsura în care consumerismul! Nu tarabe cu jucării din China și alte lucruri inutile, care trag copiii departe. Doamna Zdenka si Leo sunt gazda minunata, practic, în fiecare zi, am avut, de asemenea, mi-o șansă de a gusta oricare alimentare locale excelente. pește proaspăt, pe care dl Leo pescuit în dimineața, clatite cu nutelo copilul la gratar dovlecei din grădina casei sau cartofii prăjiți de la cartofi (cartofi prăjiți, iar Premuda este destul de diferit, la fel de dulce!). În două zile, știți toți locuitorii insulei sunt extrem de primitori și prietenos - Plictiseala nu poate fi. La mare și plajă, dar ... apa limpede de cristal, plaja este prundiș cu patch-uri de nisip, în cazul în care pentru a construi ceea ce Sandcastle. Mulțimile, spațiu nelimitat pe plajă. Cu localnicii să fie de acord cu cercul cu oricare dintre bărcile de pescuit. deconectare într-adevăr superb de ritmul rapid al vieții de zi cu zi si consumerismul intruziv!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Leon Smirčić Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Cu soția sa locuiesc în mod constant pe insula Premuda. Oaspeții sunt bineveniți și vom încerca să facă fiecare sejur oaspete la Premandura mai frumos.

Apartamente Gardelin listare a fost vizualizat de 41201 ori de la 12.07.2014.