Apartamente PremudaPremuda - Insule croate

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 22 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Casa de apartamente este situată la 150 m de portul principal - portul Krijal. Avand o suprafata de aproximativ 40 mp, apartamentele sunt compuse dintr-un dormitor cu pat matrimonial, baie cu dus si un living spatios si bucatarie. O canapea extensibilă confortabilă poate servi drept pat suplimentar pentru două persoane. Sunt dotate cu TV prin satelit, wi-fi si aer conditionat. Ele emană un stil rustic și sunt pline de detalii interesante și originale care le conferă o căldură și un farmec aparte. Datorita nuantelor diferite ale decorului din apartamente si a navigarii mai usoare la rezervare, apartamentele sunt impartite in maro - ciocolata si alb - vanilie. :-)

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata în avans de 20% se face în contul bancar al proprietarului, ora sosirii depinde de programul de navigație al ambarcațiunii, iar plecarea este programată până la ora 10. Rezervarea este considerată valabilă atunci când plata în avans se face în contul proprietarului unității. IMPORTANT: Dacă veniți cu mașina, este necesar să vă rezervați din timp un loc pentru mașină pe feribot la link-ul: www. linia velei. HR. La sosire, proprietarii de apartamente preiau un depozit de 200 EUR pentru așa-numitul Control al daunelor - o măsură de precauție pentru a se asigura că apartamentele sunt lăsate în aceeași stare în care erau la sosirea oaspetelui. În acest caz, suma integrală este rambursată oaspetelui la plecare. :-) În cazul plecării anticipate din apartament, oaspetele este obligat să plătească suma totală a rezervării convenite.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 70 m
  • Oficiu poştal: 500 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Premuda
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 22 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Hrvatska, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2023
Un vis perfect de vară

Perfect (dar perfect) curat și echipat, îngrijit, spațios și confortabil, ideal integrat într-o insulă minunată, liniștită, cu cea mai frumoasă plajă. Totul este aproape, idilic și atmosferic (atât plaja, cât și magazinul și satul). S-a depus mult efort în amenajarea și atmosfera apartamentului, ceea ce este în concordanță cu ideea unei vacanțe ideale de vară, totul este plin de motive maritime rustice plăcute și discrete care completează ideea de ce vacanță. iată: pacea de vară. Apartamentul este 5/5, asta e sigur. Dar gazdele, sunt 6/5. Peste fiecare rating.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2023
Insula fericirii ;)

Ce să spun dacă nu a fost deja scris... laudele în sine, așa că iată-mă să mă alătur comentariilor pozitive ;) Gazdele noastre Sanja și Milan sunt suflete minunate, calde, bune, pozitive, dragi, amabili, eu poate scrie doar superlative. În timpul primului contact, s-a lăsat să se înțeleagă că aceasta nu va fi o altă vacanță de vară, într-un loc nou, ca să putem pune „cef” și să mergem mai departe. Deci de la cazarea în sine, care este impecabilă, senzația de parcă ai fi intrat într-un basm, atâtea detalii în apartament, pe care le descoperi în fiecare zi, până la povestea că totul este opera mâinilor lui Milan, atâta dragoste în acel spațiu poți simți că este de necrezut. Curatenie la nivel de hotel de 5*, Sanja este regina, totul mirosea, despre prajitura si bautura care ne-au primit, nu vreau sa vorbesc despre asta :) Ospitalitatea localnicilor in sine nu poate fi descrisa in cuvinte, disponibile în orice moment și discret, și totuși, pe de altă parte, îți intră atât de mult sub piele cu energia lor pozitivă încât radiază, încât este imposibil să nu stai cu ei :) Am mers pe insulă să ne odihnim si deconecteaza-te de tot si toata lumea, si ne-am instalat, si totul datorita acestor doua suflete :) Fara modestie falsa, pot spune ca avem noi prieteni minunati, cu care nu am nicio indoiala, ca vom sta si vom veni din nou pe insula fericirii :) Până la urmă, eu și Sanja suntem gemeni, născuți la aceeași dată, iar băieții noștri sunt în aceeași industrie, așa că da.. Cred că fiecare comentariu este redundant ;) Oameni, urările mele calde pentru tot ce tine de aceasta cazare, oameni, insula... totul :) Vino sa vezi singuri cum a fost pentru noi toti care am fost acolo :) Multumesc frumos Sanja si Milan, sunteti minunati :*

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2022
Vacanță fantastică, gazde grozave!

In primul rand toate laudele pentru gazde, oameni extrem de amabili, mereu gata sa ajute si sa dea sfaturi in orice. Cazare ca in poza, daca nu mai buna. Perfect curat, aerisit, decorat cu toate lucrurile necesare. Gazdele ne-au întâmpinat cu o băutură de bun venit și un desert. Alegerea de cazare cu siguranță pentru fiecare recomandare!!! Cu siguranta destinatia potrivita pentru o vacanta totala, maxima!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Milan i Sanja Stepanović Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Apartamente Premuda listare a fost vizualizat de 56368 ori de la 20.01.2014.